Södahl ringer in julen

Med hösten kommer också förväntningarnas glädje och förberedelser inför julen. Södahl ser med vackra akryldukar till att det blir både läckert och praktiskt när det ska kavlas marsipan, drickas glögg och spela julklappsspel. Vackra är också de broderade hjärtanen på dukarna av ren bomull.

Foto: F&H Group A/S

Både design och materialkvalitet är som alltid i toppklass hos Södahl. Det gäller även de nya, snygga akryldukarna i 100 % bomull och STANDARD 100 by OEKO-TEX® med en praktisk, halkfri baksida. Njut av de olika vackra mönstren – varje dag, under julen och vintern.

Snöflingor, bär och julnatt

Den fina duken Christmas Night i offwhite, täckt med stjärnor och söta motiv från julnatten, berättar historien om det lilla nyfödda barnet i krubban, ledstjärnan och de tre vise männen, medan kyssar under misteln och kärlek till din nästa är vackra julbudskap på den naturfärgade duken Winter Berries.

Dukarna har båda en bredd på 140 cm. Samma bredd har även Snowflakes. Med sina vackra snöflingor i varierande mönster, storlek och röda, gröna och gyllene nyanser utstrålar duken tradition och raffinerad trend på samma gång. 

Underbart julbroderi

Vackra, broderade julhjärtan i rött eller blått. På en duk i 100 % bomull och STANDARD 100 by OEKO-TEX® – med vackra matchande servetter. Det är Christmas Hearts Embroidery, som både i den blå och den röda versionen är 140 x 220 cm elegant, ren julglädje.

Södahl grundades 1963 av designern och konstnären Hans Jürgen Schöbel. Med Förgätmigej, motivet som under jubileumsåret får en renässans under namnet Forget-me-not, blev varumärket känt i Europa och Nordamerika. Framgångarna gjorde att Södahl gick från att vara ett litet familjeägt företag till att bli en av Europas ledande leverantörer av livsstilsprodukter för hemmet – i form av textilier för hemmets alla rum.

Relaterat innehåll

12.07.2024Designbase.se

Ökning av konkurser i juni

09.07.2024Designbase.se

Möbelbranschens klimatutmaning: "Vill du behålla kunderna? Tänk cirkulärt!"

26.06.2024F&H Group A/S

Sponsrad

DUKA JULBORDET MED SÖDAHL

06.06.2024J.A Sundqvist AB

Sponsrad

TID FÖR GRILLAT

28.05.2024Familianna Denmark ApS

Sponsrad

Familianna: En blandning av dansk design och spansk inspiration

29.04.2024Designbase.se

Det vackert dukade bordet

29.04.2024Designbase.se

Ambiente Trends 24+: En iscensättning av tystnadens lyx, nya kompositioner och digitala innovationer

29.04.2024Designbase.se

Kay Bojesen inspirerar på Roskilde

Håll dig uppdaterad med designbase.se

Få insikt i de senaste produkterna, trenderna och tendenserna, spännande intervjuer, teman, unika jobberbjudanden och spännande evenemang.

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023