Plats för munglädje

Sthål lanserar Amuse Bouche

Amuse-bouche betyder bokstavligen ”munglädjare” på franska och är en liten aptitretare som serveras innan den verkliga förrätten för att ge ett smakprov på kökets kapacitet. Det är också namnet på höstens nyhet från Sthål – en assiett för förrätter, bröd eller efterrätter som kommer i fyra färger, framtagen för att fungera bra tillsammans med Sthåls övriga produkter.

Liksom dessa är Amuse Bouche tillverkad i stengods som tål diskmaskin och mikrovågugn.

Relaterat innehåll

04.03.2024Designbase.se

Direktörsbyte i Brdr. Kruger

04.03.2024Designbase.se

Mångfald och samvaro under den kulinariska sommaren

29.02.2024Designbase.se

Rå och hållbar design

27.02.2024Designbase.se

Pris för enastående designinnovation

26.02.2024Designbase.se

Positiv boost på Light+Building

20.02.2024Designbase.se

Ditzel-design tillverkad av avfallselektronik

13.02.2024Designbase.se

Framgång på Maison&Objet

07.02.2024Designbase.se

Heimtextil Trends 24/25: New Sensitivity Fokus på textil transformation

Håll dig uppdaterad med designbase.se

Få insikt i de senaste produkterna, trenderna och tendenserna, spännande intervjuer, teman, unika jobberbjudanden och spännande evenemang.

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023