Plats för munglädje

Sthål lanserar Amuse Bouche

Amuse-bouche betyder bokstavligen ”munglädjare” på franska och är en liten aptitretare som serveras innan den verkliga förrätten för att ge ett smakprov på kökets kapacitet. Det är också namnet på höstens nyhet från Sthål – en assiett för förrätter, bröd eller efterrätter som kommer i fyra färger, framtagen för att fungera bra tillsammans med Sthåls övriga produkter.

Liksom dessa är Amuse Bouche tillverkad i stengods som tål diskmaskin och mikrovågugn.

Relaterat innehåll

18.02.2025Designbase.se

Future on Stage er en ekte talentinkubator

18.02.2025Designbase.se

TrendSet framgångsrikt

17.02.2025Designbase.se

Jacob Jensen är redo för marknaden

14.02.2025Designbase.se

EuroCIS 2025: Framtiden för detaljhandeln under lupp

12.02.2025Vinding et co A/S

Sponsrad

Lite om våra material och goda råd för levande ljus

11.02.2025Designbase.se

Färgglada Formland

11.02.2025Designbase.se

Maison&Objet: Djärv innovation som inspirerar

07.02.2025Designbase.se

Heimtextil 2025: En hyllning till textilindustrins motståndskraft och framtidens inredning

Håll dig uppdaterad med designbase.se

Få insikt i de senaste produkterna, trenderna och tendenserna, spännande intervjuer, teman, unika jobberbjudanden och spännande evenemang.

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023