Oslo Contract & Furniture Fair slår återigen upp dörrarna i höst

Oslo Design Fair är under utveckling och hösten 2022 lanserades ett nytt koncept kallat Oslo Contract & Furniture Fair. Det är ett komplement till den befintliga mässan, som genomförs parallellt.

Oslo Contract & Furniture Fair slår återigen upp dörrarna i höst. Foto Oslo Contract & Furniture.

Oslo Contract & Furniture Fair är en mötesplats för alla som arbetar på projektmarknaden. Visionen är att bli den viktigaste arenan för branschen samt Norges ledande mötesplats för alla som verkar inom skandinavisk design, möbler och inredning.

Det nya konceptet har en egen hall anpassad efter målgruppen, vilket säkerställer att projektmarknaden får en ny årlig mötesplats där man kan skapa kontakter, träffa gamla bekanta och nya samarbetspartner. Man kommer också att hålla separata evenemang, workshops och inspirerande föreläsningar.

”Det är alltid spännande att lansera nya koncept och det är väldigt roligt att vi lyckades samla 50 aktörer från branschen i höstas”, säger Kathrine Jansen, chef för Oslo Contract & Furniture Fair. ”Vi fick riktigt bra feedback från flera deltagare och vi ser fram emot att träffa både nya och gamla aktörer nu i höst.” 

Just nu arbetar man på att vidareutveckla konceptet – man vill bland annat ställa upp en scen där man kan hålla olika debatter och föreläsningar särskilt anpassade för branschen. 

Öppettiderna kommer den här gången vara desamma som för Oslo Design Fair.

”Oslo Contract & Furniture Fair är en mötesplats för arkitekter, projekthandlare, stora och små företag, fastighetsbolag, inredningsarkitekter, bloggare och andra som arbetar i branschen inom projektmarknaden”, säger försäljningscheferna Aino Gjems, Ida Kristiansen och Anna Zieniewicz. ”Här samlar vi utställare inom kategorier som golv, ytor, möbler, belysning, utomhus- och inomhusklimat för att nämna några.”

Mässan kan också stoltsera med varumärken som Fredericia, Louis Poulsen, Heymat, Fogia, Hay, Grohe, Herman Miller, Hjelle, Le Klint och Varier, som var några av de som kom och ställde ut 2022. Oslo Contract & Furniture Fair hålls en gång om året på NOVA Spektrum Lillestrøm i vecka 35.
-PF

Relaterat innehåll

14.06.2024Designbase.se

Formland-trenden: Ikigai – det som ger livet mening

14.06.2024Designbase.se

Gatsby och mamma i fokus på Formex kaféer

31.05.2024Treyd AB

Sponsrad

6 sätt du kan dra nytta av att använda Treyd för att finansiera leverantörsfakturor

22.05.2024Designbase.se

Kunskapsdelning på Nordstil Forum

07.05.2024Treyd AB

Sponsrad

What's trending in fintech?

30.04.2024Designbase.se

Messe Frankfurt erbjuder gratis evenemang online för alla

23.04.2024Designbase.se

Artificiell intelligens i detaljhandeln

19.04.2024Önska

Sponsrad

Önskabutikerna reste till Horred för årets första Önskaskola

Håll dig uppdaterad med designbase.se

Få insikt i de senaste produkterna, trenderna och tendenserna, spännande intervjuer, teman, unika jobberbjudanden och spännande evenemang.

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023