Nyheter från FDB Møbler: Sammen-serien utökas med ett vackert, runt trädgårdsbord

Trädgårdsmöbelserien, Sammen från FDB Møbler har snabbt blivit en favorit hos många – med goda skäl. I maj utökas serien med det smakfulla trädgårdsbordet, M27, som erbjuder mjuka former, gediget hantverk och en oöverträffad detaljnivå. Du får estetik och funktionalitet i en vacker symfoni, allt designat av Thomas E. Alken för FDB Møbler.

Foto: FDBmøbler

I samarbete med Thomas E. Alken utökar FDB Møbler nu den välkända trädgårdsmöbelserien Sammen. Det senaste tillskottet i sortimentet är M27 – ett vackert och enkelt trädgårdsbord med klassisk skandinavisk design och stil. Bordets runda form är designad med fokus på umgänge och samtal, för här får du inte bara en estetisk möbel, utan även en samlingspunkt för din uteplats. Det mjuka formspråket och den noggrant utvalda storleken gör bordet till den perfekta platsen att höra till för familj och vänner som vill njuta av tiden utomhus. Tack vare den rena designen passar M27 in i alla utomhusmiljöer - från den gräsbevuxna trädgården till den mysiga terrassen. Bordet blir även snyggt med de matchande Sammen-stolarna, som säkerställer en bekväm sittplats runt det runda bordet.

Sammantaget är M27 från Sammen-serien det perfekta tillskottet till ditt friggebod. Här får du ett trädgårdsbord med plats för både några och fler, och då kommer de mjuka linjerna och träets gyllene sken att säkerställa gott om värme och plats för din uteplats.

M27 Sammen-bordet av Thomas E. Alken är FSC®-certifierat (FSC-C164841) och mäter H76cm x Ø120cm. Det nya trädgårdsbordet kostar 7 999 DKK och kan ses från maj på www.fdbmobler.dk och köpas i FDB Møblers butiker över hela landet.

Foto: FDBmøbler

Denna artikel är en del av ett tema:

Tema: Dekorera sommarens uteplats

Välkommen till sommarens oas av mysighet och stil! När solen värmer och dagarna blir längre är det dags att förvandla ditt utomhusutrymme till en sann pärla av komfort och skönhet. Låt oss utforska hur dina kunder kan skapa den perfekta atmosfären med trädgårdsmöbler, vackra trädgårdsdynor, utomhusbelysning och dekorativa element till terrassen eller balkongen.

Mer av...

18.03.2024FDB Møbler

Sponsrad

Nyheter från FDB Møbler: Sammen-serien utökas med ett vackert, runt trädgårdsbord

26.11.2021FDB Møbler

Sponsrad

Dina favoritflätor i nya färger

23.08.2021FDB Møbler

Sponsrad

Den danska designduon Mot & Bergstrøm ligger bakom en ny serie speglar

23.07.2021FDB Møbler

Sponsrad

Pajform för den ikoniska Ildpot-serien

Den ikoniska bänken har nu återlanserats

12.07.2021FDB Møbler

Sponsrad

07.05.2021FDB Møbler

Sponsrad

Ikonisk møbeldesign i nye, stærke farver

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023