Nya fat i Pillivuyts eleganta serie Toulouse

Fat-Tallriksserien Toulouse består av ett urval klassiska och funktionella porslinstallrikar för vardagens kulinariska upplevelser. Nu kommer två nya fat till serien - perfekta för både tillagning och elegant servering.

De nya Toulouse-faten är runt respektive rektangulärt och något mindre än de andra faten i serien. Du får därför ännu fler möjligheter att skapa spännande rätter och serveringssätt, såsom portionsanrättningar, tillbehör och mycket mer.

Toulouse-faten har en plissering i botten som symboliserar ugnsfasta egenskaper och berättar historien om hantverket med respekt för traditionen i en modern design. Formen på fatens handtag är inspirerade av valven på ugnarna där porslinet bränns.

Med seriens utbud av fyrkantiga, rektangulära och runda fat kan du tillaga många olika rätter och servera dem i klassisk Pillivuyt-stil. Toulouse-faten tål en termisk chock direkt från frysen (-30°C till +350°C).

Glasyren är stenhård och icke-porös, den varken tar upp eller avger smak, lukt eller färg. Pillivuyt lämnar en 2 års porslingsgaranti, om du råkar skada ditt porslin, och livslång garanti på allt porslin som inte uppfyller Pillivuyts höga kvalitetskrav när det används på rätt sätt.

Det är nämligen skillnad på porslin och porslin. Det finns en stor variation i produktionsmetoderna och inte minst porslinets styrka och hållbarhet. Pillivuyt tillverkar själva den unika porslinsmassan, som bränns vid mycket höga temperaturer på upp till 1 400°C, så att porslinet blir extremt starkt och extra motståndskraftiga mot stötar och slag.

Sedan 1818 har Pillivuyt tillverkat klassiskt franskt porslin i en helt speciell utformning. Pillivuyt franska elegans i kombination med en unik kvalitet i form, funktion och styrka. Hållbar över tiden, i takt med tiden.

Mer av...

29.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Njut av sommaren i bra stil från Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Konsten att duka ett inbjudande bord

19.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Unika muggar i stengods från Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Formsköna vårnyheter från BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Klassisk köksestetik från Södahl

17.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Blomsterbergs får kreativiteten att blomstra

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023