Ny hemkollektion från Home by Ilse Jacobsen

Home by Ilse Jacobsens första kollektion innehåller sängkläder, textilier till badrummet, till bordet och utomhustextilier med djupa rötter i den nordiska naturen

Foto: Home by Ilse Jacobsen

Home by Ilse Jacobsen presenterar stolt sin nya hemkollektion, som kombinerar naturinspirerad elegans, skandinavisk design med funktionell sofistikering. "Med Home by Ilse Jacobsen vill vi bjuda in naturen i våra hem", står det.

Modemärket Ilse Jacobsen Hornbæk grundades av Ilse Jacobsen själv 1993 och har länge varit synonymt med fashionabla livsstilsprodukter, inklusive regnrockar, gummistövlar, väskor, flip-flops, skor och klänningar.

2021 tog Ilse Jacobsen ett naturligt steg framåt tillsammans med co-business partner Jakob Elmegaard Kristiansen för att utöka sin kreativa vision in i hemmodets värld och ge upphov till Home by Ilse Jacobsen.

"Vårt mål har alltid varit att skapa enkla, naturliga och vackra produkter som hämtar inspiration direkt från naturen", säger Jakob Elmegaard Kristensen, medgrundare av Home by Ilse Jacobsen.

Som Ilse själv beskriver: "Med rötter i essensen av kuststaden Hornbæk innehåller varje produkt i kollektionen en dold historia som speglar en tidsresa genom minnen och kapslar in den nordiska naturens skönhet i elegant design".

Trots en tragisk förlust i oktober 2022 med Ilse Jacobsens bortgång efter en hård kamp mot cancer, är hennes man Jesper Jacobsen tillsammans med Jakob Elmegaard Kristiansen fortsatt engagerade i sitt löfte att förverkliga Ilses vision.

Under 2023 stärktes deras engagemang ytterligare genom ankomsten av tre nya investerare, Louise Hansen (VD) Home av Ilse Jacobsen, Martin Gjødvad, Angel Investor och Elisabeth Hansen-Streezer tillsammans med styrelseledamöterna Mads Møller (CFO) IJH A/S, Hans Snestrup (VD) DGI Huset Vordingborg, som styr varumärket in i en ny era av tillväxt och innovation.

Foto: Home by Ilse Jacobsen

Home by Ilse Jacobsens första kollektion med sängkläder, textilier till badrummet, till bordet och utomhustextilier lanseras nu. Med djupa rötter i den nordiska naturen omfamnar kollektionen elementen för att skapa en harmonisk blandning av elegans och naturlig skönhet.

"Vår vision är att inspirera och ge människor möjlighet att omfamna ett liv i balans, välbefinnande och personlig tillfredsställelse genom vårt mångsidiga och exklusiva utbud av hemtextilier och skönhetsprodukter", säger Louise Hansen, VD för Home by Ilse Jacobsen.

"Vi strävar efter att främja en gemenskap som hyllar naturens skönhet och uppskattar material av hög kvalitet som berikar den dagliga livsstilen med en naturlig nordisk känsla".

Samlingens höjdpunkter

De viktigaste höjdpunkterna i den nya "Home"-kollektionen är en sängkläderkollektion i bl.a ekologisk bomull; mjuka tyger som andas och tidlösa mönster som inbjuder till vilsam sömn och avkoppling. Textilier till badrummet: B.a. ultraabsorberande badlakan, hamamhanddukar och morgonrockar för en mysig och ombonad upplevelse, och exklusiva dukar som är eleganta, hållbara och hållbara.

"Lanseringen av den nya hemkollektionen understryker Home by Ilse Jacobsens engagemang för att ge kunderna högkvalitativa produkter som förkroppsligar essensen av skandinavisk livsstil.

Varje del av kollektionen har noggrant designats för att främja en harmonisk och välkomnande atmosfär i hemmet, och detta återspeglar varumärkets engagemang för designkvalitet och kundnöjdhet”, avslutar Louise Hansen.

www.homebyilsejacobsen.com

Foto: Home by Ilse Jacobsen

Foto: Home by Ilse Jacobsen

Foto: Home by Ilse Jacobsen

Foto: Home by Ilse Jacobsen

Relaterat innehåll

17.06.2024Designbase.se

Temu är föremål för strängare regler

17.06.2024Designbase.se

Formland Speak Up: Inspiration och kunskapsdelning

17.06.2024Vinding et co A/S

Sponsrad

Vem är Vinding Et Co?

14.06.2024Vinding et co A/S

Sponsrad

Rött december kul

14.06.2024Designbase.se

Formland-trenden: Ikigai – det som ger livet mening

14.06.2024Designbase.se

Gatsby och mamma i fokus på Formex kaféer

14.06.2024Designbase.se

Formland: Ett universum av upplevelser och en inspirationskälla

13.06.2024Designbase.se

3daysofdesign: Bredgade är fortfarande Bredgade

Håll dig uppdaterad med designbase.se

Få insikt i de senaste produkterna, trenderna och tendenserna, spännande intervjuer, teman, unika jobberbjudanden och spännande evenemang.

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023