Ny blender från KitchenAid sätter fart på din hälsa

KitchenAids Power Plus blender är marknadens mest kraftfulla blender. Den ger dig otaliga möjligheter i köket och är den perfekta kökshjälpen när det gäller att laga varm soppa, smoothies, juice och mycket mer.

KitchenAids Power Plus blender ger dig en blender-upplevelse utöver det vanliga. Förutom att vara en enastående kraftfull blender som lätt klarar av alla uppgifter, har den en exklusiv uppvärmningsfunktion, så att du både kan blanda ihop och värma soppan på bara 5 minuter. De olika lägena gör det enkelt att tillaga alla dina hälso-recept på smoothies, juice och färska soppor med rätt konsistens.

Ström för alla dina recept

Den kraftfulla Power Plus blendern ger dig frihet att utforska alla dina kulinariska idéer och färdigheter i köket. Den blandar även hårda ingredienser så att du utan problem kan göra t.ex. mandelmjölk. För med en motor på 3,5 hk klarar den lätt att hacka, blanda och mosa ingredienser såsom fryst frukt och fiberrika grönsaker alldeles jämnt och snabbt.

De asymmetriska knivbladen blandar från fyra olika vinklar och drar med sig även de största och hårdaste ingredienserna in i virveln.

Intelligent blender-teknologi

Power Plus blendern är mer än råstyrka och klassisk KitchenAid Artisan design. De fyra förinställda Adapti-Blend™-programmen för smoothies, juice, soppa samt självrengöringscykeln sparar mycket tid, medan de 11 variabla hastigheterna och pulsfunktionen ger dig alla möjligheter att tillaga mat på många olika sätt.

Power Plus blenderns unika sopp-funktion gör det möjligt att blanda till och värma soppa på bara 5 minuter, varefter den kan hålla värmen i det dubbelisolerade termosglaset under en lång tid.

Mer av...

23.05.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Designklassiker från Rosti fyller 70 år

29.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Njut av sommaren i bra stil från Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Konsten att duka ett inbjudande bord

19.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Unika muggar i stengods från Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Formsköna vårnyheter från BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Klassisk köksestetik från Södahl

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023