Novoform firar 10 år med donation till WWF

År 2021 firar Novoform att det är tio år sedan Kristian Jakobsen startade företaget. Det sker med lanseringen av en jubileumselefant i Novoforms populära serie med träfigurer. Och för varje såld elefant donerar Novoform 30 danska kronor till Världsnaturfonden, WWF.

”Vi tycker att det var lämpligt att fira vår årsdag genom att ge tillbaka något till naturen, som är vår största och viktigaste inspirationskälla. Med fokus på naturliga material och den vackra naturen har vi därför skapat ett samarbete med WWF”, säger Kristian Jakobsen.

Jubileumselefanten produceras i 100 procent certifierad grå ask, som ger ett modernt och naturligt utseende som är perfekt för alla hem.

Kristian berättar att pengarna som kommer in går till att stötta WWFs program som bidrar till bevarande och skydd av världens vilda djur och biologisk mångfald – och detta gäller naturligtvis också de fantastiska och majestätiska elefanterna. Han förväntar sig en försäljning av några tusen exemplar på Novoforms respektive marknader, men exakt hur många kan han naturligtvis inte säga något om.

Han berättar också att Novoform har kommit långt såhär till tioårsjubileet av företagets etablering.

”Det kan vara svårt att driva ett företag som vårt när du ännu inte har blivit ett namn i branschen. Men genombrottet kom med lanseringen av våra träfigurer 2017 och sedan dess har de blivit en dörröppnare för försäljning av ett brett utbud av andra produkter”.

Under det senaste året kan Novoform visa upp en god tillväxt och Kristian förväntar sig att den utvecklingen kommer att fortsätta. 

www.novoformdesign.com

Relaterat innehåll

29.05.2024Designbase.se

UMAGE vinner årets Red Dot design award

28.05.2024Designbase.se

Arne Jacobsen på ett svenskt boutiquehotell

30.04.2024Designbase.se

Messe Frankfurt erbjuder gratis evenemang online för alla

23.04.2024Designbase.se

Artificiell intelligens i detaljhandeln

19.04.2024Önska

Sponsrad

Önskabutikerna reste till Horred för årets första Önskaskola

18.04.2024Designbase.se

Rosendahl Design Group erhåller B Corp-certifiering

17.04.2024Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

Witt A/S tar över distributionen av Aiper trådlösa poolrobotar i Norden

08.04.2024Global Design Partner

Sponsrad

Från återvunnen plast till hållbara och multifunktionella produkter

Håll dig uppdaterad med designbase.se

Få insikt i de senaste produkterna, trenderna och tendenserna, spännande intervjuer, teman, unika jobberbjudanden och spännande evenemang.

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023