När kaffet ska drickas med stil

Alfi Skyline är en ny, elegant termos som med sin vackra siluett pryder varje soffbord.

Alfi är termosarnas okrönte kung tack vare det fina hantverket, framåtblickande teknik och en unik känsla för klassisk och modern design. Det senaste skottet på stammen är Alfi Skyline, som osar av lyx och är tillverkad i samma höga kvalitet som du är van vid från andra Alfi termosar.

Hitta din personliga favorit
Alfi Skyline kan fås i åtta av de trendigaste färgerna för närvarande. Sätt din prägel på soffbordet och välj den färg som passar din personliga stil och ditt hem bäst. De många vackra färgerna får dig på bra humör och skapar en avslappnad atmosfär när du serverar vänner och familj kaffe, te eller andra varma drycker. Om du föredrar att din termos har ett klassiskt utseende, finns Alfi Skyline även i rostfritt stål.

Exklusiv design och hög funktionalitet
Alfi Skyline rymmer 1 liter och är tillverkad med en isolerande kolv av härdat glas som håller temperaturen på varma drycker i upp till 12 timmar och kalla i upp till 24 timmar. Den välkända AromaSafe-principen bevarar kaffets fylliga smak och håller kaffet fräscht. Det ergonomiska handtaget ger ett säkert grepp och kannans praktiska hällsystem kan betjänas med en hand.

Alfi Skyline fås i färgerna coconut white, lining, cool grey, sea pine, silver living, spicy mustard, dark denim, mediterranean red, stainless steel.

Läs mer och se var du hittar närmaste återförsäljare finns på www.fh-ab.se/

15.05.2021Thuesen Jensen A/S

Sponsrad

Mixa och matcha med KitchenAid

15.04.2021Thuesen Jensen A/S

Sponsrad

När kaffet ska drickas med stil

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023