Möt en av designbranschens världsstjärnor

När FRAMING för 5:e gången slår upp portarna till årets utställning i Odd Fellow Palæet under 3daysofdesign blir det med inte mindre än 46 internationella toppmärken.

Designern Sebastian Herkner blir en del av FRAMING. Foto: Sebastian Herkner

När FRAMING för 5:e gången slår upp portarna till årets utställning i Odd Fellow Palæet under 3daysofdesign blir det med inte mindre än 46 internationella toppmärken. Och världens ledande designers kommer också!

"Vi har haft turen att ha tyske Sebastian Herkner - en av designbranschens största stjärnor - spela en ledande roll vid årets FRAMING. På hela plan 2 hyllar vi hans arbete representerat av designmärken som ClassiCon, Pulpo, M2Rugs, Schönbuch, Zanat, Zeitraum och inte minst kanadensiska Man of Parts. Den senare deltar i FRAMING för andra gången, och har återigen valt att ställa ut och lansera sina nyheter i Köpenhamn snarare än i Milano”, säger Samira Kudsk, grundare av FRAMING.

Sebastian Herkner. Foto: Sebastian Herkner

Dessutom har Sebastian Herkner exklusivt skapat en vacker installation i foajén, som både välkomnar alla besökare, men också retar vad som väntar på plan 2, där flera av hans nya och mer ikoniska möbler och lampor finns samlade. Installationen liknar en gigantisk våg med ett urval av hans statementstycken.

"Det är en helt unik och underbar möjlighet att föra samman och visa upp min (och mitt teams) designfilosofi och designspråk som utvecklats tillsammans med våra internationella partners. Jag ser fram emot att presentera nyheter tillsammans med bland andra Man of Parts och Pulpo , men också att trivas med design, konst och vänner i din inspirerande stad!”, säger Sebastian Herkner.
Och besökarna kommer att få en bra chans att prata med den prisbelönta tyska designern, både om de specifika produkterna och berättandet bakom dem, men också mer generellt om design.

"Jag älskar att vara i kontakt med människor för att prata om vikten av kvalitet, hållbarhet, lokal produktion, ansvarsfulla inköp av material etc. Design handlar om kommunikation, och om att förstå och reflektera det med alla sinnen", avslutar Sebastian Herkner.

www.framing.dk

Relaterat innehåll

17.06.2024Designbase.se

Temu är föremål för strängare regler

17.06.2024Designbase.se

Formland Speak Up: Inspiration och kunskapsdelning

17.06.2024Vinding et co A/S

Sponsrad

Vem är Vinding Et Co?

14.06.2024Vinding et co A/S

Sponsrad

Rött december kul

14.06.2024Designbase.se

Formland-trenden: Ikigai – det som ger livet mening

14.06.2024Designbase.se

Gatsby och mamma i fokus på Formex kaféer

14.06.2024Designbase.se

Formland: Ett universum av upplevelser och en inspirationskälla

13.06.2024Designbase.se

3daysofdesign: Bredgade är fortfarande Bredgade

Håll dig uppdaterad med designbase.se

Få insikt i de senaste produkterna, trenderna och tendenserna, spännande intervjuer, teman, unika jobberbjudanden och spännande evenemang.

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023