Massor med nyheter på premiären av Möbelmässan Göteborg

Den 20-22 september är det dags för Göteborgs helt nya möbelmässa att öppna sina portar.

50-talet utställare förbereder sig inför mässan och tar fram det bästa och hetaste ur sortimentet att visa för huvudmålgruppen som är möbelbutiker, e-handlare och inredare. Den 22 september är mässan även öppen för inredningsintresserade privatpersoner.

- Vi är stolta över att presentera en gedigen utställarlista med många av Sveriges främsta leverantörer och importörer av belysning, interiör samt inne- & utemöbler, säger Björn Delin, VD på BraMässor som tillsammans med MIBO, Möbel- och interiörföretagens branschorganisation, arrangerar Göteborgs Möbelmässa.

En stor satsning görs på mässfesten – ”Pier Party” - efter den första mässdagen. Den blir en viktig del av evenemanget med trevligt umgänge med branschkollegor, livemusik, mat och dryck.

- Vi på MIBO hoppas att uppslutningen från branschen blir stor på både mässa och fest. Detta är höstens stora mötesplats för hela Sveriges möbel- och belysningsbransch att komma och göra affärer på, säger George Makdessi, ordförande i MIBO.

Flera av de ledande kedjorna och många av de stora fristående möbel- och belysningsaktörerna har redan anmält representanter som kommer att besöka Möbelmässan Göteborg.

Möbelmässan Göteborg arrangeras på Bananpiren. Det är kostnadsfritt att besöka mässan. Mer information och registrering finns på mobelmassan.com

10.09.2018BraMässor Sverige AB

Sponsrad

Massor med nyheter på premiären av Möbelmässan Göteborg

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023