LIND DNA LANSERAR EN NY SERIE LJUSSTAKAR, DESIGNADE OCH TILLVERKADE I DANMARK

Kända för den organiska curve formade designen på bordstabletter, I återvunnet läder, förlänger nu stolt det danska designvarumärket LIND DNA sin vision av taglinen ”More Than Just a Table Mat” genom att introducera en ny serie ljusstakar - SILHOUETTE.

Bered väg för hösten och vinterns sammankomster med familj och vänner, lanseringen av serien SILHOUETTE ljusstakar by LIND DNA är en hyllning till hantverk, rena/hållbara material och tidlös design. Kollektionen består av tre ljusstakar I olika storlekar, handgjorda av massivt stål och med en generös beläggning av rent 24K guld, krom och matt svart  - SILHOUETTE har en organisk form som passar för alla utrymmen och stilar.

Preben Lind, grundare och designer av LIND DNA, delar sina tankar om den senaste lanseringen: “SILHOUETTE är tidlöst designad med förenklade kurvor och upprepade proportioner med en stark övertygelse om att använda endast de finaste materialen. När du drar fingrarna längs ljusstakens yta, engagerar materialet dina sinnen och du kan inte låta bli att känna kvaliteten av råmaterialet som används till ljusstaken. I svåra tider önskar vi att återknyta till våra kärnvärden och SILHOUETTE är ett resultat av det”

Som ett ultimat kvalitetslöfte, stöds SILHOUETTE kollektionen av en livstidsgaranti som betonar kvaliteten på materialen, likväl som en tidlös design.

Läs mer på linddna.com/se/silhouette eller kontakta Marketing Coordinator Mia Juel Falkesgaard via mail mf@linddna.com för mer information.  

Mer av...

02.03.2023LIND DNA ApS

Sponsrad

LIND DNA introduces three new, earthy colours to the NUPO range

10.01.2023LIND DNA ApS

Sponsrad

Ambiente Fair, Frankfurt

10.01.2023LIND DNA ApS

Sponsrad

Ambiente Fair, Frankfurt

18.10.2022LIND DNA ApS

Sponsrad

LIND DNA LANSERAR EN NY SERIE LJUSSTAKAR, DESIGNADE OCH TILLVERKADE I DANMARK

28.09.2022LIND DNA ApS

Sponsrad

LIND DNA introducerar en ny sensationell lädertyp

30.11.2021LIND DNA ApS

Sponsrad

LIND DNA takes customizability to the next level in new collection

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023