LIND DNA introducerar en ny sensationell lädertyp

Efter flera års forskning kan det danska designvarumärket LIND DNA nu tillföra en mjuk, återvunnen lädertyp till sitt sortiment av de ikoniska curve bordstabletterna. Introduktionen av kvalitetslädret SERENE är således LIND DNA’s mest autentiska lädertyp.

I den nya serien av LIND DNA’s välkända bordstabletter har varumärket skruvat upp kvaliteten av de hållbara råmaterialen och det kan märkas på de mjuka SERENE-bordstabletterna, som fortsatt är tillverkade av det genomgående materialet, återvunnet läder.

Preben Lind, grundare och designern bakom LIND DNA, förklarar: ”Återvunnet läder har alltid varit grundstenen i vårt dna, men med SERENE har vi tänkt till extra och förfinat produktionsprocessen, så rest-kärnlädret från mode- och möbelindustrin nu granuleras ännu finare och det blandas dessutom med ett högre kvalitetsgummi. Vi introducerar därmed vår hittills mjukaste och mest följsamma kvalitet utan att kompromissa med styrka och hållbarhet”.

SERENE-seriens höga kvalitet understryks av en livstidsgaranti, som på en och samma gång markerar kollektionens slitstyrka och designmässiga tidlöshet. En pallett av i allt 8 klassiska färger är noga utvalda så att bordstabletterna passar in i inredningen i de flesta hem. Hos LIND DNA önskar man nämligen att utmana föreställningen om en bordstablett till att också passa in på flera ställen än på middagsbordet.

”Vi strävar alltid efter att skapa design, som utmanar och överraskar. Den höga slitstyrkan i SERENE-serien ger därför fortsatt möjlighet att skydda bordet på ett vackert sätt, men visionen är i minst lika hög grad att inspirera till inredning och att inreda. Du kan lätt skapa ett personligt uttryck på en skänk, en fönsterbräda genom att rama in dina favoritsaker med en bordstablett – för den kan vara så mycket mer än bara en bordstablett”, förklarar en förväntansfull Preben Lind.

Läs mer på linddna.com/se/serene eller kontakta Marketing Coordinator Mia Juel Falkesgaard via mail mf@linddna.com för ytterligare information.

Mer av...

02.03.2023LIND DNA ApS

Sponsrad

LIND DNA introduces three new, earthy colours to the NUPO range

10.01.2023LIND DNA ApS

Sponsrad

Ambiente Fair, Frankfurt

10.01.2023LIND DNA ApS

Sponsrad

Ambiente Fair, Frankfurt

18.10.2022LIND DNA ApS

Sponsrad

LIND DNA LANSERAR EN NY SERIE LJUSSTAKAR, DESIGNADE OCH TILLVERKADE I DANMARK

28.09.2022LIND DNA ApS

Sponsrad

LIND DNA introducerar en ny sensationell lädertyp

30.11.2021LIND DNA ApS

Sponsrad

LIND DNA takes customizability to the next level in new collection

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023