Laga mat från hela världen

På Le Creuset älskar vi rätter, ingredienser och smaker från hela världen. Med inspiration från det pakistanska köket serveras maten med färgglada och autentiska

På Le Creuset älskar vi rätter, råvaror och smaker från hela världen. För att hylla den gastronomiska mångfalden lanserar vi en rad produkter som kan hjälpa till att förvandla de lokala köken till autentiska, färgstarka och internationella upplevelser.

Vi har freestylat med spanska tapastallrikar i fyra färger, vi har hämtat inspiration från det pakistanska köket med en baltigryta i gjutjärn och även upptäckt att engelsmännens perfekta, pocherade ägg kan trollas fram med en 3-PLY traktörpanna med en insats för pochering

Tapastallrikar, fyra färger

Le Creusets tapastallrikar i stengods är utmärkta till servering av olika varma och kalla tapas, snacks, dipsåser och andra smårätter. De är perfekta till smårätter som t.ex. fyllda oliver, stekta calamari, chorizo, chiliräkor eller patatas bravas, och bidrar samtidigt med stil och färg till dukningen.

De glaserade tapastallrikarna har en sandfärgad glasyr på insidan, som både är enkel att rengöra och resistent mot smak, fukt, lukt och missfärgningar av livsmedel. Le Creusets stengods kan användas i temperaturer från -18 °C till +260 °C och tål mikrovågsugn, ugn, frys samt maskindisk. Mått: 0,5 l / 14 cm i diameter.

Rekommenderat försäljningspris:
199,00 kr.

Tapastallrikarna är bland annat utmärkta till tillagning och servering av spanska klassiker. .

Baltigryta, Volcanic

Baltigrytan kommer från Baltistan i norra Pakistan. Baltigrytan (eller Karahi som den också kallas) påminner väldigt mycket om en wokpanna, och den moderna baltin är en aromatisk curryrätt av färska råvaror som går snabbt att tillaga. Gjutjärnet fördelar värmen jämnt i grytan, vilket gör baltigrytan utmärkt till långkok med t.ex. curry.

Grytan håller sig dessutom varm långt efter att plattan stängts av vilket ger bra förutsättningar för energisnål matlagning och servering direkt vid bordet. Baltigrytan finns i den klassiska Le Creuset-färgen Volcanic, och kan användas på alla värmekällor inklusive induktion och tål dessutom både grill, ugn och att diskas i diskmaskin. Mått:  2,7 l / 24 cm.

Rekommenderat försäljningspris:
1.569,00 kr.

Baltigrytan i gjutjärn är utmärkt till kryddiga rätter från t.ex. det pakistanska eller indiska köket. .

3-PLY traktörpanna med insats för pochering

3-PLY traktörpannan med insats för pochering består av tre delar: traktörpannan, ett värmebeständigt glaslock samt en pocheringsinsats i non-stick med plats för fyra ägg. Traktörpannan kan användas separat till stekning eller gräddning i ugn. Med det tätslutande locket på kan du tillaga smårätter och grytor, och med pocheringsinsatsen kan du trolla fram riktigt härliga pocherade ägg.

Få perfekt runda och välsmakande pocherade ägg. .


Få perfekt runda och välsmakande pocherade ägg.

Själva 3-PLY traktörpannan är uppbyggd med hjälp av en 3-skiktsteknik: Pannan har en aluminiumkärna som är omsluten av två skikt av rostfritt stål vilket skapar optimala förutsättningar för effektiv värmeledning. Pannan har dessutom användarvänliga detaljer som invändiga kapacitetsmarkeringar och nitade, värmeresistenta handtag. 3-PLY traktörpannan tål maskindisk, alla typer av värmekällor inklusive induktion och upp till 260 °C i ugnen. Mått: 1,5 l / 20 cm.

Rekommenderat försäljningspris:
1.539,00 kr.

Du kan se ytterligare information om produkterna i bildgalleriet längst upp.

01.06.2021Le Creuset

Sponsrad

Grillinspiration från hela världen

24.03.2021Le Creuset

Sponsrad

Presentförpackningar som får hemmet att blomstra

01.03.2021Le Creuset

Sponsrad

Färgstarkt för välbefinnande bakning och till påsk

15.02.2021Le Creuset

Sponsrad

En värld av smak väntar där ute

26.01.2021Le Creuset

Sponsrad

Bevara vätskebalansen med färgglada vattenflaskor

10.12.2020Le Creuset

Sponsrad

Låt Le Creuset skapa en magisk jul

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023