Lätt och vass – även för den vänsterhänta

Ända sedan romarna uppfann saxen, som vi känner den idag, har den varit en fast beståndsdel i våra hem. Eva Solo lanserar nu två vassa saxar i Green tools-serien som kan användas oavsett om du föredrar höger eller vänster hand.

Green Tools saxar.

17.08.2023

Sponsrad

EVA SOLO

Ända sedan romarna uppfann saxen, som vi känner den idag, har den varit en fast beståndsdel i våra hem. Eva Solo lanserar nu tre vassa saxar i Green tools-serien som kan användas oavsett om du föredrar höger eller vänster hand. Saxarna underlättar köksarbetet i den stressiga vardagen när färdigblandad sallad ska ut ur påsen. Saxarna är också bra att ha nära till hands när örtkryddorna ska klippas, så att maträtterna får den sista viktiga touchen innan middagen serveras.

Green tools sax small rundad 16 cm
Liten sax för allt som behöver klippas i köket och hemmet. Den vassa saxen är med sin längd på endast 16 cm enkel att hantera och har ett behagligt rundat handtag som ligger bra i handen. Passar både höger- och vänsterhänta.

Green tools sax large 24 cm
Vass allround-sax för allt som behöver klippas i köket och hemmet. Saxen har ett behagligt rundat handtag som ligger bra i handen och passar både höger- och vänsterhänta.

Green tool kökssax
Den funktionella kökssaxen är försedd med två vassa skär och ett bekvämt, rundat grepp som ligger bra i handen. Saxen kan användas av både vänster- och högerhänta. Använd den t.ex. för att klippa färska kryddor eller dela upp pizzan. Tål maskindisk. Tillverkad av plast och japanskt rostfritt stål. 

Mer av...

19.08.2023EVA SOLO

Sponsrad

Få bakverken att släppa formen

19.08.2023EVA SOLO

Sponsrad

Alla kök förtjänar en slitstark soppgryta i rostfritt stål

18.08.2023EVA SOLO

Sponsrad

Den ikoniska EVA-vågen har kommit ner från väggen

18.08.2023EVA SOLO

Sponsrad

Som träd i skogen

18.08.2023EVA SOLO

Sponsrad

Beige är inte bara beige!

17.08.2023EVA SOLO

Sponsrad

Finmaskig sil med många användningsområden

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023