Känn sommarkänslan med HOLM

Våren är här och med sin vanliga optimism och glimten i ögat ser Claus Holm redan fram emot sommarens roligheter i trädgården, på stranden eller i parken. Med sin osvikliga känsla för bra utrustning presenterar HOLM ett antal fantastiska vår- och sommarnyheter.

Foto: F&H Group

Det handlar om den saftiga, hälsosamma och välsmakande måltiden - och det har det alltid gjort för den kvalitetsmedvetne kocken Claus Holm. Naturligtvis måste kvaliteten också vara hög när det gäller själva köksredskapen, vilket är anledningen till att våren ger ännu en serie nya produkter i den vackra akaciaserien.

Vackert fiskbensmönster

Förutom att vara ett hållbart träslag kännetecknas akaciaträ av ett otroligt vackert färgspel. I den populära FSC®-certifierade akaciaträserien kombinerar HOLM nu detta färgspel med ett vackert fiskbensmönster för en fantastisk finish.

Njut av den välformade rektangulära serveringsbrädan för ost, kallskuret, tapas eller något annat - eller den eleganta runda serveringsbrädan. Båda är 1,9 cm höga och den runda brädan har en diameter på 30,5 cm, medan den rektangulära mäter 45 x 16 cm.

Utrustning för grillen

Om du är en entusiast så grillar du året runt. Snart kommer de varma kvällarna, då du också kan ta med dig familjen ut i det spirande ljuset, och då är det viktigt att ha starka bestick till hands - som HOLM:s nya, eleganta stekbestick i stål med handtag i akacia, bestående av fyra gafflar och fyra knivar. 

Och när det är dags att skära upp brödet till grillräkorna eller grillkorven är HOLM också redo med sin vackra smulbräda i akacia. Brädan levereras med en brödkniv, som också den har ett handtag av akacia - och ett blad med en vacker sidenmatt finish. För hos HOLM är det detaljerna som räknas. Året runt. Och i alla väder.

Mer av...

29.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Njut av sommaren i bra stil från Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Konsten att duka ett inbjudande bord

19.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Unika muggar i stengods från Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Formsköna vårnyheter från BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Klassisk köksestetik från Södahl

17.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Blomsterbergs får kreativiteten att blomstra

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023