Köksmaskinen, som revolutionerar

När kraft och hastighet inte kan jämföras med något annat. När det inte kompromissas med varken design eller kvalitet – och man saknar ord. Sage the Bakery Boss är köksmaskinen för äkta bakentusiaster.

Sage är kända för att tillverka hushållsmaskiner i en liga för sig själv. Köksmaskinen Sage the Bakery Boss är ett framträdande exempel på detta. Robust, läcker och tyst. Med glasskål och inbyggd belysning, som tänds vid omrörning, så att du kan följa med i processen.  

Ett kraftverk i ditt kök

Den kraftfulla motorn betyder, att oavsett vilka utmaningar du utsätter maskinen för – tårtbottnar, maränger, pannkakor eller rågbröd – så är detta din bästa kökskompis hittills. Inget kan slå den. Där andra köksmaskiner ofta har svårigheter, när degen blir för tung, kör Sage the Bakery Boss oförtrutet vidare. Med hjälp av Load Sensing-teknologin registrerar maskinen själv mängden av deg och justerar därefter hastigheten enligt detta.

Ett planetariskt mixingsystem garanterar en 360 graders täckning av skålen. Den innovativa K-spaden är utrustad med degskrapa på sidan, som får med alla ingredienserna och lämnar skålen helt ren efteråt.

En direktdrivning på den 1200 W stora motorn kombinerat med ett otroligt högt vridmoment samt tandhjul med flera tänder än normalt och i 100 % metall som förklarar maskinens ”vilda krafter”.

Fantastisk design. Imponerande färdigheter.

Hemligheten bakom en lyckad kaka är den luftighet, som socker och smör blandas samman, innan ägg vispas i. Sage the Bakery Boss rör enkelt samman kletiga ingredienser som t ex smör. Rörtiden är upp till 60 % kortare i förhållande till andra köksmaskiner på marknaden. Härmed blir den vispade massan luftigare och resultatet godare.  

Maskinens imponerande allsidighet garanteras via den variabla hastighetsinställningen – från ultralångsam knådning till snabb vispning. Via timern kan du tidsinställa Sage the Bakery Boss till att arbeta eller stoppa igen, medan du förbereder andra saker i köket.

Det medföljer både en 4,8 liters klar glasskål och en 3,7 liters rostfri stålskål, K-spade med och utan silikon, degkrok och visp. Alla lösa delar kan stoppas i diskmaskinen. Riktpris är 6.499,- SEK.

Heston Blumental sätter inte sitt namn på vad som helst. Bara det perfekta!

Produkterna från Sage är utvecklade av den världskände kocken Heston Blumenthal. I England har hans höga krav på kvalitet gjort Sage mycket populär. En Sage köksmaskin är funktionellt utformad för ditt kök.  Säkra, solida och stabila produkter som ger dig kontroll över matlagningen från början till slut. Sen gör det ju inget att köksutrustningen samtidigt ser snygg ut.

Mer av...

05.07.2024Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

”Bästa pizzaugnen” – nu i en mindre modell

23.04.2024Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

Spara miljön, skippa vatten på flaska och köp en filterkanna

17.04.2024Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

Witt A/S tar över distributionen av Aiper trådlösa poolrobotar i Norden

10.04.2024Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

Brygg kaffe som en riktig barista

04.04.2024Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

iRobot introducerar en ny prisvänlig 2-i-1-robot: Roomba Combo Essential

25.03.2024Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

Gillar du bubbel? Tillför bubblor – i allt!

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023