Kärleken till maten

Varm choklad toppad med vispgrädde och kola och med hembakta småkakor till – då kan det inte bli mysigare. Stengodsmuggarna håller värmen bra och tar inte smak av innehållet..

Mat har alltid varit ett bra sätt att visa kärlek och omtanke till andra och sig själv – oavsett om vi bakar en tårta till en vän, delar med oss av recept eller tar oss tid att laga mat från grunden. Maten behöver inte vara komplicerad för att vara god och närande och den behöver inte vara onyttig för att vara läcker. Bra matvanor med sunda råvaror är en diskret form av lyx som är enkelt att tillämpa i hemmet.

Här hittar du inspiration till ljuvligt god mat som ger livsglädje och som vårdar kropp och själ.

En utsökt, varm tomatsoppa gör dig varm i hela kroppen och ökar välbefinnandet. Gjutjärnsgrytan håller soppan varm länge på bordet vid servering..

Kring en läcker gryta, som t.ex. fläskkarré i en krämig svamp- och purjolökssås, kan vänner och familj samlas och skapa en minnesvärd kväll. Den ovala gjutjärnsgrytan är perfekt till avlånga köttbitar och grönsaker..

Minipannkakor med inkokta plommon skapar god stämning i alla sällskap och under alla tillfällen. För att tillaga dessa, eller om du föredrar lövtunna pannkakor, är crepespannan i Toughened Non-Stick ideal..

Det perfekta receptet på en lugn och mysig stund: öppen eld, en bra bok och så naturligtvis din favoritdryck med småkakor till..

01.06.2021Le Creuset

Sponsrad

Grillinspiration från hela världen

24.03.2021Le Creuset

Sponsrad

Presentförpackningar som får hemmet att blomstra

01.03.2021Le Creuset

Sponsrad

Färgstarkt för välbefinnande bakning och till påsk

15.02.2021Le Creuset

Sponsrad

En värld av smak väntar där ute

26.01.2021Le Creuset

Sponsrad

Bevara vätskebalansen med färgglada vattenflaskor

10.12.2020Le Creuset

Sponsrad

Låt Le Creuset skapa en magisk jul

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023