Innovativa köksredskap är ett nöje för öga och hand

Aldrig tidigare har vi fokuserat så mycket på hälsosam och klimatvänlig mat, och det betyder mer grönsaker på tallriken. Green tools-serien från Eva Solo motiverar till att använda ännu fler krispiga grönsaker och skruva upp smakerna.

17.08.2023

Sponsrad

EVA SOLO

Aldrig tidigare har vi fokuserat så mycket på hälsosam och klimatvänlig mat, och det betyder mer grönsaker på tallriken. Green tools-serien från Eva Solo motiverar till att använda ännu fler krispiga grönsaker och skruva upp smakerna. Bland nyheterna finns fyra olika rivjärn som förhöjer smaken med t.ex. muskot eller limeskal, och fulländar pastan genom att toppa den med färskriven parmesan. Julienne-skalaren skapar eleganta strimlor av färska grönsaker och frukter av alla slag till wokrätten och salladen. Sil, bakpensel, hålslev och visp är oumbärliga redskap att ha till nära hands när råvarorna förvandlas till väldoftande måltider, bröd och kakor som samlar nära och kära. Samtliga redskap i Green tools-serien är designade för att göra köksarbetet enklare – med säkra grepp, bra funktioner och enkel rengöring.

Green tools julienneskalare
Njut av frukt och grönsaker och skär fina strimlor till t.ex. wok, sallader och pasta. Skalarens rundade handtag ligger bra i handen.

Green tools bakpensel
Funktionell bakpensel med mjuka borst av silikon som enkelt fördelar t.ex. ägg, olja och marinad jämnt. Bakpenseln rundade handtag ligger bra i handen.

Green tools hålslev
Med den här hålsleven kan du utan problem fiska upp mat ur grytan eller skumma av en soppa. Hålslevens runda hörn gör det enkelt att komma åt vid grytans kant och det rundade handtaget ligger bra i handen.

Green tools visp
Funktionell visp med praktisk silikonbeläggning som kan användas i alla kastruller och stekpannor, även med beläggning, och tål hela 250 grader. Vispens rundade handtag ligger bra i handen.

Green tools rivjärn fint
Riv enkelt alla härliga smaksättare till matlagningen med det funktionella rivjärnet. Rivjärnet har en halksäker fot av gummi så att det alltid står stadigt på skärbrädan eller bänken och är smidigt att arbeta med. Använd t.ex. det fina rivjärnet till vitlök, ingefära, parmesan, muskotnöt och citronskal.

Green tools rivjärn hyvel​
Riv enkelt alla härliga smaksättare till matlagningen med det funktionella rivjärnet. Rivjärnet har en halksäker fot av gummi så att det alltid står stadigt på skärbrädan eller bänken och är smidigt att arbeta med. Använd t.ex. hyveln till att skiva grönsaker som gurka och rädisor eller till hård ost, choklad och tryffel.

Green tools rivjärn grovt​
Riv enkelt alla härliga smaksättare till matlagningen med det funktionella rivjärnet. Rivjärnet har en halksäker fot av gummi så att det alltid står stadigt på skärbrädan eller bänken och är smidigt att arbeta med. Använd t.ex. det grova rivjärnet till äpplen, morötter eller potatis till rösti. Eller till hårdostar.

Green tools rivjärn mellan
Riv enkelt alla härliga smaksättare till matlagningen med det funktionella rivjärnet. Rivjärnet har en halksäker fot av gummi så att det alltid står stadigt på skärbrädan eller bänken och är smidigt att arbeta med. Använd t.ex. det medelfina rivjärnet till äpplen, morötter eller potatis till rösti. Eller till hårdostar.

Mer av...

19.08.2023EVA SOLO

Sponsrad

Få bakverken att släppa formen

19.08.2023EVA SOLO

Sponsrad

Alla kök förtjänar en slitstark soppgryta i rostfritt stål

18.08.2023EVA SOLO

Sponsrad

Den ikoniska EVA-vågen har kommit ner från väggen

18.08.2023EVA SOLO

Sponsrad

Som träd i skogen

18.08.2023EVA SOLO

Sponsrad

Beige är inte bara beige!

17.08.2023EVA SOLO

Sponsrad

Finmaskig sil med många användningsområden

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023