FRAMING samlar återigen danska och internationella designvarumärken

För fjärde gången sätter FRAMING scenen för en kuraterad utställning av ett stort antal tongivande danska och internationella designvarumärken i Odd Fellow-palatset under 3daysofdesign i Köpenhamn.

FRAMING samlar återigen danska och internationella designvarumärken. Foto FRAMING.

Och denna gång når FRAMING nya höjder. Nu har de ännu fler kvadratmeter att jobba med och har både återkommande och nya utställare på listan. I år är det inte mindre än 36 varumärken som kommer att presentera sina nyheter för besökare. Ett prominent gäng av utländska high-end-varumärken har fått upp FRAMING på sin radar och väljer nu att ställa ut i Odd Fellow-palatset. 

”Jag är särskilt stolt över de italienska varumärkena som Poltrona Frau, Ceccotti Collezione och Luceplan. Och så har vi så klart alla de som väljer att komma tillbaka till FRAMING. Bland andra String Furniture, Kasthall, Naver Collection och Eva Solo. Jag ser fram emot att hälsa nya varumärken välkommen till FRAMING, däribland Stolab, Greenholt, Man of Parts och Tarkett i samarbete med Note (designstudio). Precis som tidigare kommer det att finnas en ’Outdoor Garden’ där varumärken som Cane-line och Frostline visar sina designer för friluftslivet på terrassen och i trädgården”, berättar Samira Kudsk, grundare och ägare av FRAMING.

När branschen samt formgivare, arkitekter, inköpare och medier från hela världen samlas i Köpenhamn 7–9 juni, får de uppleva en dynamisk designutställning med både unga talanger och etablerade namn. Köpenhamn blir till en enda stor levande designscen. Och det råder inget tvivel om att det är tack vare Signe Byrdal Terenzianis hårda arbete som 3daysofdesign blivit ett stort årligt designevenemang som alla vill vara en del av – och som i år firar 10-årsjubileum.

-PF

Relaterat innehåll

22.04.2024Designbase.se

Keramisk popkultur

18.04.2024Designbase.se

Rosendahl Design Group erhåller B Corp-certifiering

17.04.2024Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

Witt A/S tar över distributionen av Aiper trådlösa poolrobotar i Norden

08.04.2024Global Design Partner

Sponsrad

Från återvunnen plast till hållbara och multifunktionella produkter

05.04.2024Designbase.se

BoConcept förvärvar en internationell toppprofil

04.04.2024Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

iRobot introducerar en ny prisvänlig 2-i-1-robot: Roomba Combo Essential

27.03.2024Önska

Sponsrad

Önska reser tillsammans!

26.03.2024Designbase.se

Iittala avtäcker ny logotyp och typsnitt

Håll dig uppdaterad med designbase.se

Få insikt i de senaste produkterna, trenderna och tendenserna, spännande intervjuer, teman, unika jobberbjudanden och spännande evenemang.

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023