Formland satsar på framtiden

En av Formlands brännande fokuspunkter är entreprenörskap. Det är framtiden, och framtiden måste investeras i. Formland tar det ansvaret som en av de enda mässplattformarna i Danmark. Här kan du som kommande företag eller designer få en monter, support och möjlighet att kickstarta ditt entreprenörsäventyr och visa din produkt för viktiga danska och internationella köpare.

Foto: Formland

27.11.2023

Sponsrad

Formland

Ett av de starkaste exemplen är Formlands entreprenörsplattform Creators Community. Efter ansökan och urval erbjuds de duktiga nystartade företagen en unik plattform, ett professionellt mentorskap och möjlighet att presentera sig för branschen. Man börjar med en liten monter som inte slår omkull budgeten och om talangen håller i sig kan man sluta som en 'fullblods' utställare, där man står sida vid sida med de etablerade designmärkena. 

Det är en resa som en hel del varumärken har varit på! På Formland hittar du även designskolans utställningar. Här får de duktiga ungdomarna en fantastisk möjlighet att visa upp sitt projekt för branschen, och lära sig att presentera sig själva och sitt projekt för tillverkare, butiker och journalister. Vissa kan ha tur och skicklighet att få sitt projekt i produktion. Några av de unga studenterna kommer själva en dag att ställa ut på mässan med sitt eget varumärke, eller så kommer de tillbaka till Formland som anställda i landets designföretag. Genom att ge entreprenörer och unga en plats att utvecklas blir Formland en del av deras medvetande och skapar en affärssprångbräda. 

Därför satsar Formland på framtiden! Hitta Creators Community i Hall F för Formland Spring 2024, 4–6 februari.

Denna artikel är en del av ett tema:

Mer av...

27.11.2023Formland

Sponsrad

Tala högre!

27.11.2023Formland

Sponsrad

Formland zoomar in på gastronomins värld

27.11.2023Formland

Sponsrad

Formlands gröna upplevelseuniversum

27.11.2023Formland

Sponsrad

En bransch i ständig utveckling kräver kreativ innovation

27.11.2023Formland

Sponsrad

Formland satsar på framtiden

15.05.2023Formland

Sponsrad

3daysofdesign: Formland och Magasin bjuder in till utställningen Terrassen & Salonen

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023