Fiffig serveringskanna - PIP serveringskanna av Søren Refsgaard

PIP är en mycket användbar serveringskanna som både är funktionell och tar med ett leende till bordet. Locket som är tillverkat av silikon har en praktisk öppnings-/stängningsfunktion som enkelt kan hanteras med en hand. Detta gör kannan lätt att använda för både barn och vuxna. Den geometriska formen på hällpipen och öppnings-/stängningsfunktionens rörelse för tankarna till näbben hos en hungrig fågelunge – därav det lite humoristiska namnet PIP.

07.09.2022

Sponsrad

RIG-TIG

PIP-serveringskannan kan användas till vatten och andra kalla drycker. Gör till exempel en stor portion hemlagad lemonad med citron, mynta och ingefära direkt i kannan. Det smakar både gott och ser dekorativt ut. Och med sin stora öppning och de två lätt isärtagbara delarna är kannan lätt att rengöra efteråt. Kannan är designad för att passa på hyllan i kylskåpsdörren och med sin volym på 1,4 liter släcker PIP enkelt även den stora familjens törst.

Produktinformation

  • PIP serveringskanna
  • Material: Borosilikat glas , silikon
  • Mått: 10 x 15 x 26,5 cm
  • Färg: Black, light grey, dark blue
  • Rek. pris: SEK 549

PIP-serveringskannan finns i de tre färgerna: black, light grey och dark blue och kommer att finnas online och i butik från september.

Design: Søren Refsgaard
Søren Refsgaard utbildas från Design Seminarium i Højer 2003 – samma år han etablerade sin byrå i Köpenhamn. Hans arbete, som är djupt inspirerad av det Dansk designtradition och är främstfokuserad på belysning, möbler och inredning. Søren Refsgaards språk är enkelt och kännetecknas ofta av en humoristisk tvist. Søren har utformat Core termomuggar, och bland annat CHEESE-ITparmesankvarn, HOLDON grytlapp, STORE-IT förvaringsburk och TRAY-ITbrödbricka för RIG-TIG

13.09.2022RIG-TIG

Sponsrad

Sitruspresse uten dikkedarer - Juicy sitruspresse av Rasmus Halfdan Breck

08.09.2022RIG-TIG

Sponsrad

En ny hverdagsfavoritt til kjøkkenet - CUT-IT skjærebret av Søren Refsgaard

07.09.2022RIG-TIG

Sponsrad

Fiffig serveringskanna - PIP serveringskanna av Søren Refsgaard

25.08.2021RIG-TIG

Sponsrad

Trä – en glädje för öga och hand

11.08.2021RIG-TIG

Sponsrad

Multifunktionell bestickhållare

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023