Familianna: En blandning av dansk design och spansk inspiration

Med en unik blandning av dansk minimalism och spansk inspiration presenterar keramikmärket Familianna en kollektion som förenar estetik, funktionalitet och hantverk på ett unikt sätt. Bakom detta märkliga varumärke står designern Jytte Correll, som skapar varje vackert keramiskt föremål med kärlek och passion.

Foto: familianna

Familianna grundades av Jytte Correll, som tillsammans med sin man Christian nu bor och arbetar i soliga Spanien. Jyttes skandinaviska bakgrund och hennes dagliga liv i Spanien smälter samman i hennes design, som speglar en unik blandning av nordisk enkelhet och sydländsk värme.

Varje keramiskt föremål från Familianna är noggrant skapat med fokus på detaljer och kvalitet. Från vackra vaser och skålar till unika dekorativa element, varje handgjord skatt är ett uttryck för Jytte Corrells kreativa vision och expertis.

Foto: familianna

Foto: familianna

Foto: familianna

Foto: familianna

Foto: familianna

"Familianna handlar inte bara om keramik, det handlar om att skapa kontakter och skapa vackra minnen i hemmet. Våra kollektioner är designade för att föra in glädje och värme i människors liv", säger Jytte Corell om sitt varumärke.

Att duka det perfekta bordet handlar inte bara om tallrikar och bestick, det handlar också om att skapa atmosfär och berätta en historia. Med Familiannas keramik kan du skapa en unik matupplevelse, där varje bit berättar sin egen historia och bidrar till en atmosfär av värme och mysighet.

Från vackra tallrikar och skålar till unika serveringsfat och muggar, Familianna erbjuder ett brett urval av keramik som passar alla tillfällen. Varje föremål är individuellt skapat och bär kännetecknen för hantverk och kvalitet, vilket gör dem till tidlösa skatter att njuta av i många år framöver.

"Med Familianna vill jag föra in glädje och skönhet i människors hem och skapa unika matupplevelser som väcker sinnena och inspirerar till goda stunder runt bordet", säger Jytte Correll om sitt keramikmärke.

Läs mer på www.familianna.com

Denna artikel är en del av ett tema:

Tema: Det vackert dukade bordet

Vacker design, funktionalitet, nya trender och spännande färger möts på det vackert dukade bordet. Här kan du täcka upp med rå keramik, pastellfärgade fina tallrikar och glas gjorda av återvunnet material, för det handlar om att skapa ett personligt uttryck – i butikerna och i hemmet, där allt från tallrikar och glas står med bestick och textilier och spännande designelement som vaser, ljusstakar med mera som kan stå som kronan på verket. Men det vackert dukade bordet innehåller även funktionella och estetiska serveringsfat, skålar och tillbehör.

Mer av...

28.05.2024Familianna Denmark ApS

Sponsrad

Familianna: En blandning av dansk design och spansk inspiration

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023