Ett blomstrande och upplevelserikt universum

Greenhouse är namnet på det blomstrande universum som Formland har skapat i samarbete med GASA Group, och där naturen, "Nature to the people" och biologisk mångfald: Växter och människor har ett gemensamt uppdrag.

Formland Greenhouse. Foto: Tony Brøchner/Formland

På Formland Autumn, GASA Groups starka uppdrag: "Nature to the people" fokuserar på vikten av biologisk mångfald i vårt moderna samhälle. Hela VÄXTHUSområdet förvandlas till en utställning med fokus på natur och växter som främjar biologisk mångfald och stödjer ett rikt ekosystem, från blommande ängar till skuggiga träd.

"I hjärtat av vårt moderna samhälle ligger en speciell koppling som förbinder oss med naturen omkring oss. Det är denna koppling och vårt uppdrag "Nature to the people" som inspirerar oss till årets utställning", säger GASA, som fortsätter med att säga:

"För biologisk mångfald är inte bara ett abstrakt begrepp. Det är den otroliga variationen av växter, djur och mikroorganismer som samverkar för att skapa de ekosystem vi är beroende av. Genom vår utställning vill vi lyfta fram den avgörande roll som biologisk mångfald spelar i vår värld och hur växter kan vara nyckeln till att främja denna biologiska mångfald”.

I dagens moderna samhälle kopplas människor lätt bort från naturen. GASA Group samarbetar med plantskolor och butiker för att göra naturen tillgänglig för alla som uppskattar dess energi och förmåga att bidra till vårt mentala välbefinnande. VÄXTHUSområdet påminner oss om vikten av att bevara och främja biologisk mångfald.

"När vi förstår värdet av biologisk mångfald kan vi arbeta tillsammans för att säkerställa en hållbar framtid för både natur och människor, och därigenom göra vårt företags uppdrag att föra 'naturen till människorna' levande."

Växthuset finns i Hall K och här kommer det också att finnas dagliga workshops som besökarna kan ta del av.

Denna artikel är en del av ett tema:

Tema: Formland autumn 2024 - ett universum av upplevelser

Utställare och köpare shoppar, nätverkar och delar kunskap och besökarna kan pyssla med trendinstallationer, föreläsningar, workshops och event när MCH Messecenter Herning slår upp portarna till Formland Autumn kl 17-19. augusti.

Formland kan denna gång fira sitt 40-årsjubileum och mässa nr 80, och det kommer att ske med 10 koncepthallar, fler än 400 danska och utländska utställare och över 50 föreläsningar, workshops och event som hjälper till att föra samman inrednings- och designbranschen, och som ger återförsäljare ny inspiration och kunskap de kan ta med sig hem. På Formland finns inget övergripande tema, eftersom det till stor del handlar om livsstil över områdena. Därför innehåller programmet ett veritabelt ymnighetshorn av estetiska och kreativa nyheter inom områden som "Interiör", "Matsal", "Trädgård", "Utomhus", "Smak" och det helt nya "Smycken".

Vi tittar på trenden, denna gång kallad "Maison Ikigai", som hämtar inspiration från en japansk filosofi och ordet ikigai, som är en kombination av Iki (att leva) och Gai (värden, värde eller förnuft), vi har tagit en prata med Anette Eckmann om hennes evenemangsområde "Farm Living - Mysig lantjul", så ger vi en bra överblick över de många spännande och lärorika föreläsningarna på Speak Up-scenen. Så se fram emot att bli inspirerad...

Relaterat innehåll

19.07.2024Designbase.se

IT-kriminella tar inte semester

16.07.2024Designbase.se

Expert: Få kontroll över ditt IT-system innan semestern och undvik bedrägerier

12.04.2024Designbase.se

Spoga+gafa 2024: Rekordmånga utställare på årets mässa

18.03.2024Denwax/Hair Care

Sponsrad

Redo för en ren och välskött utomhussäsong

18.03.2024Denwax/Hair Care

Sponsrad

Naturlig skötsel av trädgårdsmöbler

18.03.2024FDB Møbler

Sponsrad

Nyheter från FDB Møbler: Sammen-serien utökas med ett vackert, runt trädgårdsbord

18.03.2024GARDEN LIFE ApS

Sponsrad

Upplev glädjen med att odla grönsaker i trädgården

18.03.2024GARDEN LIFE ApS

Sponsrad

Gör långa sommarkvällar lite varmare och mycket mysigare

Håll dig uppdaterad med designbase.se

Få insikt i de senaste produkterna, trenderna och tendenserna, spännande intervjuer, teman, unika jobberbjudanden och spännande evenemang.

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023