En bransch i ständig utveckling kräver kreativ innovation

Trender och konsumentmönster förändras hela tiden, och gränserna mellan branscher och produkter blir allt mer suddiga. Det kräver att vi ser mässupplevelsen med nya ögon och därför är ett av Formlands viktigaste uppdrag att skapa nya unika upplevelser och inspirationsområden för varje mässa.

Foto: Formland

27.11.2023

Sponsrad

Formland

Trendzon

Varje Formland erbjuder ett unikt och överraskande trendområde, där du kan utforska färger, trender, styling och nyheter och samla inspiration för att boosta din egen verksamhet. Till Formland Våren 2024 blir det designstudion Studio FlyHelsted som leder konceptutvecklingen och stylingen av området, som kommer att visa upp speciellt utvalda produkter från ett brett urval av Formlands utställare. Trendzonen hittar du i hall D.

Workshops

Till våren 2024 erbjuder Formland och Eckmann Studio ett nytt verkstadsområde, där andlighet är i fokus. Under många år har Formland anordnat workshops på mässan, där alla besökare kan njuta av en stund och lägga vantarna på ett kreativt projekt. För vissa är det här idéerna flödar och de goda idéerna dyker upp. För andra är det ett bra avbrott i ett tättpackat mässprogram och leverantörsbesök. Du hittar Eckmann Studio-verkstäder i hall H.

Greenhouse

'Greenhouse' är ett specialområde som består av ett stort orangeri med en inspirerande utställning av växter, blommor och interiörer. Uppdraget är att skapa ett universum som inte bara inspirerar, utan också är en upplevelse i sig, och som visar växternas förmåga att förändra utrymmen i vissa riktningar. Och inte minst hur hela konceptet kan kommuniceras till dina kunder. Naturen är mer än någonsin i fokus och i vår inredning smälter inomhus och utomhus samman. Det ger möjlighet att skapa mys, avkoppling och välbefinnande, och det är just detta utrymme som 'Greenhouse' omfattar.

Du hittar 'Greenhouse' i hall K

Formland Spring 2024 kommer att hållas den 4 – 6 februari 2024.

Denna artikel är en del av ett tema:

Mer av...

27.11.2023Formland

Sponsrad

Tala högre!

27.11.2023Formland

Sponsrad

Formland zoomar in på gastronomins värld

27.11.2023Formland

Sponsrad

Formlands gröna upplevelseuniversum

27.11.2023Formland

Sponsrad

En bransch i ständig utveckling kräver kreativ innovation

27.11.2023Formland

Sponsrad

Formland satsar på framtiden

15.05.2023Formland

Sponsrad

3daysofdesign: Formland och Magasin bjuder in till utställningen Terrassen & Salonen

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023