Designklassiker med mässing på toppen

Med över 2 miljoner sålda vattenkaraffer har den prisvinnande droppfria designen från Eva Solo blivit en del av vardagslivet hos många familjer. Karafferna, som finns i två olika organiska former, lanseras nu med hällkrage och vipplock i mässingslook

Kylskåpskaraff 1,0 l med vipplock mässing.

17.08.2023

Sponsrad

EVA SOLO

Med över 2 miljoner sålda vattenkaraffer har den prisvinnande droppfria designen från Eva Solo blivit en del av vardagslivet hos många familjer. Karafferna, som finns i två olika organiska former, lanseras nu med hällkrage och vipplock i en elegant mässingslook som matchar många hem idag. Kylskåpskaraffen passar i de flesta kylskåpsdörrar och den lägre karaffen är det perfekta valet när vin ska serveras både till vardags och vid festliga tillfällen. Det robusta glaset gör det dessutom möjligt att avnjuta iskall dryck en varm sommardag eller servera glögg och varm choklad när vinden viner och familjen kurar ihop sig i soffan.

Karaffen passar i de flesta kylskåpsdörrar. Den lämpar sig för både kalla och varma drycker. Praktisk hällkant av rostfritt stål och silikon säkerställer att karaffen är 100 % droppfri – innehållet hamnar i glaset och inte på duken. Det medföljande vipplocket öppnas automatiskt när du häller. Fodralet håller innehållet i karaffen varmt eller kallt längre och säkerställer att det inte kommer kondensvatten på bordet. Fodralet är tillverkat av neopren med en utsida av vävd textil med struktur. Glas och metalldelar tål maskindisk. Fodralet tål maskindisk på 30 grader.

Mer av...

19.08.2023EVA SOLO

Sponsrad

Få bakverken att släppa formen

19.08.2023EVA SOLO

Sponsrad

Alla kök förtjänar en slitstark soppgryta i rostfritt stål

18.08.2023EVA SOLO

Sponsrad

Den ikoniska EVA-vågen har kommit ner från väggen

18.08.2023EVA SOLO

Sponsrad

Som träd i skogen

18.08.2023EVA SOLO

Sponsrad

Beige är inte bara beige!

17.08.2023EVA SOLO

Sponsrad

Finmaskig sil med många användningsområden

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023