Dekorativ dynamik från Villa Collection Denmark

Ser håret bra ut? Passar tröjan perfekt? Det är naturligtvis trevligt att veta, men spegeln är mer än bara något funktionellt.

Villa Collection Denmark nyheter.

Allt från hallen till vardagsrummet får extra dynamik med en vacker spegel – och nu kan du spegla dig i hela tre vackra nyheter från Villa Collection Denmark.

Idag har spegeln blivit en integrerad del av vår inredning. Speglar reflekterar rum och ger dem större dynamik, samtidigt som de visuellt förstorar ett rum genom att lura ögat att tro att rummet fortsätter nästan i det oändliga innanför speglarnas ram. I det närmaste oändliga är också inredningsmöjligheterna med de tre dekorativa nyheterna från Villa Collection Denmark.

Spegel, spegel på väggen där ...

Enkelt och samtidigt superfunktionellt. Med de båda vackra ovala speglarna, som förutom sin vackra form kännetecknas av den dekorativa svarta järnramen, bestämmer du om spegeln ska hänga på väggen – eller i äkta New York Loft-style ska stå på golvet.

Speglarna mäter L90 x W30 x H2 cm respektive L170 x W55 x H3 cm. Båda är utrustade med ett stativ som kan fällas ihop och tas bort om spegeln ska hängas på väggen.

Cool med kant

Utöver de båda ovala speglarna lanserar Villa Collection Denmark också en cool spegel med kant som sticker ut. Bokstavligt talat. Den rektangulära spegeln är monterad på ett stativ som gör att den även kan stå fritt – och den kan även fås med järnram i både svart och guld. Spegeln har måtten L140 x W45 x H3 cm.

Skapa ett inredningsstatement med en fristående spegel mitt i rummet. Eller använd speglarna som ett slags extrafönster, som reflekterar solljuset och på så sätt förstärker det naturliga ljuset i rummet – oavsett vad du väljer kommer nyheterna från Villa Collection Denmark skapa atmosfär och välbefinnande.

09.04.2021Villa Collection Denmark

Sponsrad

Dekorativ dynamik från Villa Collection Denmark

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023