Bolia öppnar sin första butik i Spanien

Ganska nyligen öppnade Bolia sin 80:e butik i hjärtat av Barcelona. Det var också designvarumärkets första butiksöppning i Spanien.

Från Bolias nya butik i Barcelona, som är nr 80 i raden av Bolia-butiker världen över. Foto Bolia.

I butiken, som ligger mitt i Kataloniens största stad på den berömda Avinguda Diagonal, kan designentusiaster nu uppleva Bolias nya SS23-kollektion i en vacker, historisk miljö. 

Butiksöppningen markerar en viktig milstolpe för det danska företaget, som fortsätter sin internationella expansion genom att ge sig in på den spanska marknaden.

Den nya butiken har 500 kvadratmeter fördelade på flera våningar och ligger i en fantastisk byggnad omgiven av flera stora internationella varumärken.

”Vi är mycket tacksamma för det varma välkomnandet vi har fått i vår nyöppnade butik. Vi har en stark passion för hållbar, skandinavisk design och vackra utrymmen och vi ser stor potential för global tillväxt. Därför fortsätter vi våra expansionsinvesteringar med öppnandet av denna nya Bolia-butik på en helt ny marknad: Spanien”, säger Lars Lyse Hansen, vd för Bolia. 

Sedan 2000-talet har Bolia vuxit exponentiellt och det danska designvarumärket öppnar ständigt nya butiker i Europa, där kunden bjuds in till att uppleva, drömma om och utforska sin personliga stil i ett kreativt universum där goda råd och gott hantverk står i första rummet. 

Det traditionella försäljningskonceptet har bytts mot en komplett upplevelse av lugn, natur och skandinavisk design. 

Bolia.com är ett danskt designföretag som har fler än 80 designbutiker i Europa samt webbshoppar i 30 länder och återförsäljare i fler än 50 länder världen över. 

Bolias designkollektiv omfattar internationellt kända formgivare som delar en passion för gott hantverk och hållbara lösningar. Nära samarbeten resulterar varje år i två kollektioner som alltid tar avstamp i den föränderliga skandinaviska naturen, och där varje design skräddarsys efter kundens behov och önskemål.

-PF

Relaterat innehåll

01.03.2024Designbase.se

Iittala får en ny kreativ chef

01.03.2024Designbase.se

Nespresso and Liqueur av Bülow i ett nytt samarbete

27.02.2024Designbase.se

Nu kan polyester genanvendes

23.02.2024Designbase.se

Michael Ring avgår som vd för Stelton

23.02.2024Designbase.se

Hur man väljer de mest effektiva AI-prompterna

21.02.2024Designbase.se

Design Collection flyttar Ro Collection-verksamheten till Silkeborg

20.02.2024Designbase.se

Äkta mässatmosfär och en ljus blick på framtiden

16.02.2024Designbase.se

The Inspired Home Show 2024: Ny inspiration, trender, insikter

Håll dig uppdaterad med designbase.se

Få insikt i de senaste produkterna, trenderna och tendenserna, spännande intervjuer, teman, unika jobberbjudanden och spännande evenemang.

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023