Adexi X Pippi Långstrump

Företaget Adexi presenterar stolt inför julhandeln 2021 en helt ny kollektion av keramiska vattenkokare, nu med illustrationer på världens starkaste tjej – Pippi Långstrump.

Berättelserna om Pippi Långstrump handlar om Pippi 9 år, som en dag ensam flyttar in i Villa Villekulla tillsammans med sin apa, Herr Nilsson, och sin häst, Lilla Gubben. Med sig har hon en kappsäck, full med gullpengar. I huset bredvid Pippis bor Tommy och Annika som snart blir bästa kompisar med Pippi. I böckerna om Pippi får vi följa med Pippi och hennes vänner på deras härliga äventyr!

Pippi är stark, modig, lekfull, snäll, finurlig och rolig – och hon klarar sig själv!

Som en hyllning till författaren Astrid Lindgren och hennes härliga berättelser om Pippi Långstrump lanserar Adexi nu en serie keramiska vattenkokare i olika designs, först med färgade illustrationer och senare i svart/vitt.

’’Förtjusande! Förtjusande! Vad är det som är förtjusande, frågade Tommy. Jag, sa Pippi belåtet.’’ Ur Pippi Långstrump går ombord

Produkterna är utvalda keramiska produkter, vilket inte är ett slumpmässigt val, eftersom de är gedigna och ett bra miljöval.

Displaykartongen är designad så att den går att återanvända! Den kan användas för t ex förvaring i barnrummet, som presentförpackning, för transport av ömtåliga ting eller helt enkelt som en färgglad dekoration i hemmet.

Astrid Lindgren (1907-2002) är författaren bakom Pippi Långstrump. Förutom Pippi Långstrump skrev Astrid också berättelserna om Emil i Lönneberga, Bröderna Lejonhjärta och Ronja Rövardotter (för att nämna några). Totalt skrev Astrid 34 kapitelböcker och 41 bilderböcker, som alla har sålt svindlande 165 miljoner exemplar och översatts till mer än 100 språk.

31.03.2022Adexi A/S

Sponsrad

Rosenborg – ny kollektion av väderstationer

28.10.2021Adexi A/S

Sponsrad

Adexi X Pippi Långstrump

18.11.2020Adexi A/S

Sponsrad

Moominpappa: The world is full of great and wonderful things for those who are ready for them

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023