500+ kvm trendzon på Formland Autumn: Maison Ikigai

Förutom 400+ spännande varumärken som presenterar nyheter och klassiker för såväl köpare som andra professionella aktörer i branschen, är Formland ett extraordinärt universum av upplevelser, där inspiration och kunskapsdelning är centrala element. Detta understryks av de populära och omfattande trendinstallationerna som presenterar nya unika koncept för varje mässa och därmed också ny inspiration för inköp, visuell merchandising och affärsmöjligheter.

Foto: Formland

03.06.2024

Sponsrad

Formland

Till augusti har den populära trendzonen i hall D, skapad i samarbete med Studie Flyhelsted, byggts om till en japanskinspirerad bostad på över 500 kvadratmeter.

Foto: Formland

Temat är "Maison Ikigai" och du kommer att uppleva utrymmen fyllda med utsmyckade samlingar och konstnärliga penseldrag. En tolkning av livet som levs och vad som ger livet mening.

Från badrummets elegans, med ytor av trä och korg, omsluts du av naturens djupa toner, som skapar lugn och harmoni precis som en japansk ceremoni. För pulsen i vardagsrummet som andas Tokyos gatukorsning i en blandning av konst och retrostil i material av stål och glas. Färgerna är som livet som levs, kraftfulla och vackra.

MAISON IKIGAI förenar elegans och kaos, utstrålar kontraster och personlighet och speglar livet som levts.

Ikigai är en japansk filosofi och ordet är en sammansättning av Iki (att leva) och Gai som betyder värderingar, värde eller förnuft, ofta översatt som: anledningen att leva. Filosofin handlar om att förena: Profession, Passion, Mission och ditt kall, både som person och i det vi omger oss med. Det är inte ett statiskt tillstånd; vår Ikigai utvecklas i takt med livet och det som ger livet mening.

Läs mer på formlands hemsida

Denna artikel är en del av ett tema:

Mer av...

03.06.2024Formland

Sponsrad

Cirkulärt evenemang i Köpenhamn och på Formland Autumn

03.06.2024Formland

Sponsrad

Workshops & föreläsningar på Formland Autumn

03.06.2024Formland

Sponsrad

Formland & Greenhouse fokuserar på biologisk mångfald

03.06.2024Formland

Sponsrad

500+ kvm trendzon på Formland Autumn: Maison Ikigai

27.11.2023Formland

Sponsrad

Tala högre!

27.11.2023Formland

Sponsrad

Formland zoomar in på gastronomins värld

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023