3daysofdesign: Formland och Magasin bjuder in till utställningen Terrassen & Salonen

När 3daysofdesign går av stapeln 7–9 juni 2023 i Köpenhamn, slår varuhuset Magasin i samarbete med interiör- och designmässan Formland för första gången upp dörrarna till den exklusiva utställningen Terrassen & Salonen.

15.05.2023

Sponsrad

Formland

Kurerad utställning av Formland och Magasin

Formland och Magasin presenterar en kurerad utställning på Magasin, det legendariska varuhuset i Köpenhamn, under namnet Terrassen & Salonen. Utställningen fokuserar på livsstil, design och inredning i både inne- och uterum.

”Vi är mycket glada över samarbetet med Magasin. Det är en unik möjlighet att skapa en utställning mitt i det historiska och vackra varuhuset i hjärtat av Köpenhamn. Utställningen är strategiskt placerad i förhållande till 3daysofdesign, då mycket händer i området omkring St. Kongensgade, Bredgade och Kgs. Nytorv. Vi förväntar oss därför en massa besökare under de tre dagarna”, säger Mads Arlien-Søborg.

Utställningen på Magasin kan upplevas på den imponerande takterrassen i sal 2 och i den imponerande Kong Hans Salen. Samarbetet mellan Formland och Magasin utgår från en gemensam passion för att presentera design och inredning som en viktig aspekt inom livsstil – och samtidigt är den resultatet av ett mångårigt samarbete.

Växande utomhustrend på Terrassen

Utomhuslivet har på allvar slagit igenom hos skandinaverna, och tendensen blir allt starkare då vi önskar en starkare koppling till naturen och livet utomhus. För att porträttera denna trend etableras en utomhusoas som bara måste upplevas på Terrassen på Magasin, där design och livsstil kommer slå ut i full blom.

Utställningen på Terrassen kommer att presenteras som en helhetsupplevelse där de besökande får möjlighet att upptäcka allting inom både möbler, mat, mode och accessoarer från utställare som Sika, Plio, Morsø, Hay, Nordisk med flera. Det finns med andra ord goda utsikter för en komplett och omfattande utomhusmiljö.

Spirande designinspiration i Salonen

Det kommer även finnas tillgång till en blomstrande inspirationsrunda i den imponerande Kong Hans Salen, där stämningen från franska salonger och gallerier skapar bördig jord för utställningen Salonen.

I denna sal väntar en estetisk sinnesupplevelse i ett spännande universum dekorerat med exklusiv design, vackra möbler, konstnärlig belysning och inspirerande textilier, tryck, glas och keramik.

Salonen bjuder på ett mångsidigt utbud av utställare som bland annat inkluderar Studio About, Our Society, Jore Copenhagen, Fundamental Berlin, Oxdenmarq och Reevein.

Bli en del av utställningen ”Terrassen & Salonen”

Vi har fortfarande enskilda platser kvar för varumärken som önskar vara en del av utställningen. För anmälan eller frågor, kontakta:

Mads Arlien-Søborg, kurator
hello@madsarliensoeborg.dk

Charlotte Hedegaard Johannesen, kurator
chr@mch.dk

Flemming Andersen, projektledare
fla@mch.dk

Mer av...

03.06.2024Formland

Sponsrad

Cirkulärt evenemang i Köpenhamn och på Formland Autumn

03.06.2024Formland

Sponsrad

Workshops & föreläsningar på Formland Autumn

03.06.2024Formland

Sponsrad

Formland & Greenhouse fokuserar på biologisk mångfald

03.06.2024Formland

Sponsrad

500+ kvm trendzon på Formland Autumn: Maison Ikigai

27.11.2023Formland

Sponsrad

Tala högre!

27.11.2023Formland

Sponsrad

Formland zoomar in på gastronomins värld

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023