Är gräset grönare på andra sidan häcken?

NEJ… Robomow robotgräsklippare tar bort all stress kring gräsklippningen och ger dig mer tid att njuta av din välskötta och perfekta gröna gräsmatta.

RK-serien – din trädgårdsassistent för all terräng
RK-serien är utrustad med multifunktionell 4,3” touchscreen färgskärm där man snabbt och enkelt fixar alla inställningar, intelligenta smart-features, exceptionell prestanda samt unik kantklippning och klippning över hjulbredden. Det ger en perfekt finish på gräsmattan och eliminerar behovet av irriterande och tidskrävande manuell kantklippning.

Med en klippbredd på hela 21 cm, en klipphöjd på upp till 10 cm och ett kraftfullt batteri med en kapacitet på upp till 120 minuters kontinuerlig klippning klarar RK-serien enkelt årets gräsklippning.

Uppförsbackar och ojämnt underlag fixas galant, till och med sluttningar med 45% lutning klipps perfekt. Den kraftfulla kolborstfria DC-motorn är tystlåten (<60 dB), vilket gör att du kan klippa gräset när det passar dig bäst.

Den smarta 360° hindersensorn ger dig optimal trygghet eftersom den reagerar på varje form av kontakt och därmed hanterar hinder som ett proffs.

Professionella maskiner för stora gräsmattor
RK3000 Pro och RK4000 Pro klarar gräsmattor på upp till 3 000/4 000 m2 och är dessutom utrustade med det unika Dual-klippsystemet (2x side-by-side klippblad med totalt åtta förskjutna knivar). Resultat: klippbredden fördubblas till 42 cm.

RT700 gör livet enklare för dig
Robotgräsklipparen kan programmeras via en app och är otroligt enkel att installera, betjäna och underhålla. Tack vare det fjäderupphängda klippsystemet och det patenterade systemet för gräsborttagning säkerställs ett perfekt resultat utan risk för tillstoppning vid högt gräs, vilket ger dig mer tid tillsammans med familjen.

Den klarar sluttningar på upp till 30% lutning och med en klippbredd på 18 cm samt justerbar klipphöjd på 15–60 mm klarar RT700 enkelt och smidigt medelstora trädgårdar på upp till 700 m2. 

Terränghjulen garanterar perfekt grepp och manövrerbarhet. Hjulens design minimerar kontakten med gräsmattan, vilket skyddar gräsmattan och förhindrar hjulspår.

Bäst i test
I mer än 25 år har Robomow utvecklat robotgräsklippare som tar hand om gräsmattan åt dig, så att du får tid för annat. De vinner kontinuerligt priser världen över för sina kraftfulla robotklippare – bland annat kan nämnas: ”Bäst i Test” hos det danska konsumentrådet TÆNK och svenska Råd & Rön samt Testvinnare i danska AOD:s test.

- Robomow – när bara det bästa är gott nog ­–

--

Länk till högupplösta bilder: https://we.tl/t-81XhiHtr3Q

--

Presskontakt:

Cathrine Orloff Risum
Product Manager Outdoor
Tfn: +45 93 63 58 00
Epost: crm@witt.dk 
Webbplats: www.robomow.com/sv-SE

Mer av...

23.04.2024Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

Spara miljön, skippa vatten på flaska och köp en filterkanna

17.04.2024Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

Witt A/S tar över distributionen av Aiper trådlösa poolrobotar i Norden

10.04.2024Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

Brygg kaffe som en riktig barista

04.04.2024Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

iRobot introducerar en ny prisvänlig 2-i-1-robot: Roomba Combo Essential

25.03.2024Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

Gillar du bubbel? Tillför bubblor – i allt!

06.03.2024Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

Witt tar över distributionen av Lelit och Baratza

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023