Witt pizzaugn, med roterande sten och dubbelbrännare, håller värmen och gräddar blixtsnabbt pizza efter pizza!

Nu finns det en ny banbrytande produkt! Witt har tillverkat sin alldeles egna serie pizzaugnar, som inkluderar funktioner som roterande pizzasten och dubbelbrännare. Vi kallar vår nya serie för ETNA, och vi garanterar krispighet - hela vägen runt!

Vi är många som helt säkert tycker om att samlas för en god, krispig, rykande varm hembakad pizza, och vi älskar söderns goda mat så mycket att vi ser genom fingrarna med väntetiden när det kommer till att grädda pizzor till alla. Nu finns det en ny, överlägsen spelare på planen när det kommer till konsten att tillaga den perfekta pizzan – blixtsnabbt!

Med sitt maskulina uttryck, är pizzaugnarna från Witt ETNA tillverkade för att hålla år efter år och pizza efter pizza. Du får en stationär pizzaugn som med sitt solida material utstrålar robusthet och kvalitet.  Pizzaugnen är med dubbelisolerad design för att vara miljövänlig och energibesparande. Dubbelisoleringen bidrar också till att stå emot de extrema värmegraderna, ge snabb uppvärmning och använda mindre gasol. Den gräddar blixtsnabbt din pizza på 500 grader och är konstruerad för att fördela värmen helt jämnt i ugnen, vilket är hemligheten bakom det spröda resultatet.  

Witt har tillverkat två pizzaugnar i ETNA-serien: Rotante och Fermo.

Witt Rotante

Pizzaugnens U-brännare ser till att fördela värmen jämnt, till skillnad från en traditionell L-formad brännare, som gräddar pizzan ojämnt, om man inte hela tiden ser till att vända den under tillagningen.  

Samtidigt skiljer sig Witt Rotante från många andra pizzaugnar, genom att vara utrustad med en roterande pizzasten, där du med bara ett enda knapptryck sätter i gång rotationen. Du behöver därför inte ta ut pizzan för att vända den och rotationen ser till, att pizzan blir jämnt gräddad hela vägen runt. Resultat? En enhetlig gräddning, där man inte behöver bråka om de bästa bitarna!

Som något extra har Witt Rotante en boosterbrännare, som sitter under pizzastenen och ger en jämn värmefördelning till stenen och därmed inga "kalla områden". Men ännu viktigare: boostern håller stenen varm så att du snabbt kan grädda alla pizzor du vill, utan att behöva vänta, temperaturen stiger igen mellan varje pizza. Det är enkelt. Det är snabbt. Det är läckert. Det är, vad ETNA-serien innehåller, när smak och design smälter ihop till en krispigare helhet!

Witt Fermo

Pizzaugnen är, liksom Rotante, utrustad med U-brännare för jämn värmefördelning.  

Witt Fermo har integrerad pizzasten och din pizza behöver bara vändas en gång, då U-brännaren därmed säkerställer en jämn värmefördelning för hela pizzan.

Vi kommer säkerligen att kunna imponera även den mest kritiska pizzaälskaren med våra nya pizzaugnar från Witt, men låt det bli ett test och samla familj och vänner för en omgång hembakade pizzor som du kan sätta tänderna i direkt!

Mmm… ETNA.

--

Rekommenderat försäljningspris:

Rotante: SEK 8.499,-

Fermo: SEK 6.999,-

Tillgänglig: sommaren 2022

Länk till highres. bilder: https://we.tl/t-X1zImi9egz

Länk till video: https://youtu.be/oBGwOKT5wUI

För ytterligare information kontaktas:

Kenneth Broholm Larsen

Product Manager, Out-Door

Tel: +45 93 63 58 00

Mail: kbl@witt.dk

Web: www.wittpizza.com

Vi lanserar Witt Pizzaugnar på Spoga 2022, som äger rum i Köln 19–21 juni. Ni hittar oss i montern (Hall 7.1, Monter F-030), och upplev den live.

Mer av...

05.07.2024Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

”Bästa pizzaugnen” – nu i en mindre modell

23.04.2024Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

Spara miljön, skippa vatten på flaska och köp en filterkanna

17.04.2024Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

Witt A/S tar över distributionen av Aiper trådlösa poolrobotar i Norden

10.04.2024Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

Brygg kaffe som en riktig barista

04.04.2024Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

iRobot introducerar en ny prisvänlig 2-i-1-robot: Roomba Combo Essential

25.03.2024Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

Gillar du bubbel? Tillför bubblor – i allt!

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023