Witt by Kuvings slow juicers skördar igen BÄST I TEST

De populära slow juicers Witt by Kuvings C9600- samt C9700 serierna har åter igen vunnit Bäst i test – denna gång i svenska Aftonbladet. Vilket ännu en gång bekräftar, att maskinerna är överlägsna och gör marknadens bästa juice.

Det är januari månad, och vi svenskar har nästan alla avlagt ett nyårslöfte för 2018. För många av oss gäller det vårt eget välbefinnande – antingen det betyder en sundare livsstil, en mer varierad kost eller ”ganska enkelt” en bantningskur….

Oavsett hur vi vänder och vrider på det, är det inte lätt att ändra sina vanor. Att få i sig fler vitaminer och mineraler utan att för den skull sätta i sig mängder av grönsaker som ärligt talat verkar ofattbara., kan vara en riktig mardröm.

Lyckligtvis finns det en lösning, som gör det enkelt, snabbt och likaså välsmakande att inta stora mängder grönsaker dagligen. Det ger en energiboost till kropp och hjärna, och de små sakerna i vardagen, som tidigare verkade oöverskådliga, blir nu hanterbara. Lösningen är en slow juicer. Lösningen är Witt by Kuvings.

Med en slow juicer kan du få i dig alla dina grönsaker flytande. Du behöver bara sätta på maskinen, mata den med de ingredienser som du önskar, och låta maskinen göra en perfekt juice till dig. Fri från fruktkött men sprängfylld med vitaminer och mineraler. Det är flytande hälsa.

Med en Witt by Kuvings C9600-/C9700 seriens slow juicer får du en juicer, som pressar hela frukter och grönsaker, vilket betyder, att du nu kan ’slow juice’ utan att skära ingredienserna i småbitar. Med det stora påfyllningsröret är det enkelt och snabbt att göra en hälsosam och näringsrik kallpressad juice. Det speciella med en slow juicer är, att den maler frukt och grönsaker, varvid juicen får en längre hållbarhet, för att juicen syresätts minst möjligt. Juicen kan förvaras i kylskåp i upp till 3 dygn i en ljus- och lufttät behållare. Det betyder, att du kan göra en större mängd juice åt gången, och därmed spara både tid och rengöring. När frukt och grönt mals, uppnår du en fylligare smak och bättre utnyttjande av råvarorna.

Witt by Kuvings slow juicers skördar upprepade gånger Bäst i test och senast från svenska Aftonbladet, som bl. a har testat utvinningsprocenten, ljud, användning och juicekonsistens. Witt by Kuvings har dessutom bl. a vunnit bäst i test i Berlinske Tidende, Danmark samt från norska Carina Hultin Dahlman och TV2 Norge.

Med en Witt by Kuvings slow juicer blir det enklare för dig att hålla ditt nyårslöfte, och du kommer även att uppleva att grönsaker som tidigare kanske inte var en favorit, kan smaka förtrollande tillsammans med andra läckra frukter och grönsaker.

Rek. pris C96XX: SEK 5.999,-
Rek. pris C9700: SEK 5.999,-

För mer information om Witt by Kuvings: http://witt.zone/slowjuicer/se/

Link till high-res bilder: http://media.witt.dk:8080/_SsSCQJD2HfN2TR

För ytterligare information kontaktas:
Helle Pedersen
Sales and Product Coordinator, Witt A/S
Tlf: 96 29 33 48
Mail: hellep@witt.dk

Mer av...

05.07.2024Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

”Bästa pizzaugnen” – nu i en mindre modell

23.04.2024Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

Spara miljön, skippa vatten på flaska och köp en filterkanna

17.04.2024Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

Witt A/S tar över distributionen av Aiper trådlösa poolrobotar i Norden

10.04.2024Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

Brygg kaffe som en riktig barista

04.04.2024Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

iRobot introducerar en ny prisvänlig 2-i-1-robot: Roomba Combo Essential

25.03.2024Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

Gillar du bubbel? Tillför bubblor – i allt!

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023