Witt investerar i bättre sömn!

Witt har investerat i verksamheten Membantu som var de första i Norden med att introducera vaggmotorn; en hjälpande Smart Tech-hand för förbättring av bebisens – och därmed hela familjens – sömn.

Den välkända sömnjakten och grundarna bakom Membantu

Witt har gett sig in i kampen för god sömn och visionen är klar: I framtiden ska föräldrar erbjudas en rad verktyg som hjälper familjens nytillskott att sova tryggt och bra, utan att det behöver innebära att mamma måste ha långa armar eller att pappa måste köra bilen fram och tillbaka på gatan med bebisen installerad i bilbarnstolen...

Vi har alla hört historierna, och många av oss har upplevt det själva, när bebisen bara inte kan somna och du är tröttare än ord kan beskriva, för att inte tala om alla praktiska uppgifter som du ständigt har svårt att hinna med.

Det är denna utmaning som de två kvinnorna och grundarna av Membantu har bestämt sig för att råda bot på.

Ingenjör Eva Jacobsen och designer Stephanie Meilsøe, är själva föräldrar till totalt fyra barn, däribland tvillingar och ett barn med reflux. Båda kvinnorna upplevde en längtan efter ett extra set händer under sina barns första levnadsår och detta behov av hjälp ledde dem in på spåret till vaggmotorn som de upptäckte faktiskt hade funnits i decennier utomlands.

Motivationen bakom Membantu har därför uppstått ur ett starkt personligt (sömn)behov, och grundarnas egna positiva erfarenheter av vaggmotorn är något de brinner för att dela med andra föräldrapar och familjer runt om i världen!

En stark resurs i alla moderna familjer

Vaggmotorn är den första produkten i en serie av kommande sömnhöjande produkter från Membantu och det glada budskapet måste spridas. Witt, i samarbete med Membantu, vill sprida produkten så mycket som möjligt och in i enskilda familjer, så att erbjudandet om bättre sömn når de platser där det inte bara är relevant, utan kanske till och med akut, i en vardag där en extra timme att leka med storebror eller storasyster, diska, laga middag eller bara ligga i soffan och andas är mer än välkommet.

Målet är att skapa ett globalt varumärke där bebis/barnbranschen i mycket större utsträckning kan dra nytta av teknikens många möjligheter och där tekniska lösningar i framtiden kommer att bli en mycket större del av den moderna barnfamiljen som resurs som man naturligt lockas av.

Vi föreställer oss att vaggmotorn kan bli lika oumbärlig i hemmet som till exempel den välkända babyvakten är idag för många.

Säkerhet och estetik Smart Tech

Vår produktutveckling sker i samarbete med föräldrar och relevanta yrkesverksamma, så att våra produkter garanterat möter föräldrars behov i hemmet.

Dessutom ska våra Smart Tech-produkter kunna passa in i hemmet som vackra och stilrena designföremål.

Vi är en perfekt ”match” – om vi får säga det själv

Vi har olika styrkor och lägger därför fram olika saker på bordet som vi tror tillsammans kommer att bilda den perfekta know-how-cocktailen. Membantu har fingret på pulsen i förhållande till produktkunskap, designutveckling och formgivning. Witt har först och främst en tungt vägande försäljnings- och distributionserfarenhet och kan säkerställa produktdistribution över hela världen.

Motivationen är på topp och ambitionerna skyhöga. Vi tror på, att vi står inför en spännande nystart, där resan startar hos oss – men hamnar i tusen olika hem över hela världen.  

Tillväxtresan har börjat, och kursen är inriktad på god sömn.  

Det tycker vi, är en vacker destination!

För ytterligare information kontaktas:

Försäljning och distribution                                            

Peter Balle / pba@witt.dk

Ingenjör

Eva Jacobsen / ej@membantu.dk

Designer                                                                                                                                   

Stephanie Meilsøe / slm@membantu.dk

Länk till flera bilder: https://we.tl/t-lm6J1l4MpV

Mer av...

23.04.2024Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

Spara miljön, skippa vatten på flaska och köp en filterkanna

17.04.2024Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

Witt A/S tar över distributionen av Aiper trådlösa poolrobotar i Norden

10.04.2024Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

Brygg kaffe som en riktig barista

04.04.2024Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

iRobot introducerar en ny prisvänlig 2-i-1-robot: Roomba Combo Essential

25.03.2024Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

Gillar du bubbel? Tillför bubblor – i allt!

06.03.2024Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

Witt tar över distributionen av Lelit och Baratza

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023