Witt Hvidevarer A/S har fått en BJÖRN i sortimentet

Även känd under sloganen: ”STRONG AS A BEAR” – närmare bestämt, bästa köksassistenten av dem alla: Varimixer TEDDY 5L.

Foto: Witt Hvidevarer A/S

Witt Hvidevarer A/S har ingått avtal med Varimixer om produktions- och försäljningsrättigheter av Varimixer TEDDY 5L som framöver också lanseras i nya färger och med ny exteriör under namnet: Witt Varimixer TEDDY.

Den unge danske mekanikern Palle Hoff Wodschow grundade företaget 1915, som senare blev världsberömt för att vara "STARK SOM EN BJÖRN". Först handlade det om köksassistenter för proffs – men idag erbjuds de populära köksassistenterna till både proffs och privata konsumenter. Maskinen, som kännetecknas av styrka och expertis, har fortfarande björnen som varumärke och symbol för mer än 100 år av danskt hantverk, kvalitet och banbrytande design och funktion.

Den populära Varimixer TEDDY 5L lanserades för 20 år sedan och under de senaste 10 åren har försäljningen av köksassistenten ökat markant. Privatkonsumenter har verkligen fått upp ögonen för den kraftfulla maskinen som är utrustad med en specialutvecklad, kraftfull motor, som till skillnad från de flesta andra små blandare också klarar av att blanda tunga och sega ingredienser på mycket låga hastigheter.

"Vi är otroligt glada över samarbetet med Varimixer och för att "björnen" TEDDY nu finns i vårt sortiment. Jag ser stor potential och en perfekt matchning med t.ex. våra Witt Pizzaugnar", säger Claus Tange, Managing Director, Witt Hvidevarer A/S.

Witt Hvidevarer A/S, som idag distribuerar och utvecklar kvalitetsprodukter över hela världen, har det nätverk som behövs för att säkerställa den populära köksassistentens fortsatta tillväxt och framgång. Witt Varimixer TEDDY kommer att fortsätta att säljas till både HoReCa och retail.

Dessutom kommer Witt Hvidevarer A/S och Varimixer att investera i ytterligare produktutveckling av TEDDY, vilket kommer att gynna både professionella och privata kunder.

“Witt Varimixer TEDDY är designad för årtionden av hårt arbete, dag efter dag. Det är helt enkelt den bästa, starkaste och mest kraftfulla köksassistenten för hemmet”, avslutar Claus Tange.

--

Länk till högupplösta bilder: https://we.tl/t-dWZIykTGdg

--

Läs mer här: https://www.wittsverige.se/nyheter-press 

--

För ytterligare information:

Claus Tange 

Managing Director - Witt

claust@witt.dk

Foto: Witt Hvidevarer A/S

Foto: Witt Hvidevarer A/S

Foto: Witt Hvidevarer A/S

Foto: Witt Hvidevarer A/S

Mer av...

23.04.2024Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

Spara miljön, skippa vatten på flaska och köp en filterkanna

17.04.2024Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

Witt A/S tar över distributionen av Aiper trådlösa poolrobotar i Norden

10.04.2024Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

Brygg kaffe som en riktig barista

04.04.2024Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

iRobot introducerar en ny prisvänlig 2-i-1-robot: Roomba Combo Essential

25.03.2024Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

Gillar du bubbel? Tillför bubblor – i allt!

06.03.2024Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

Witt tar över distributionen av Lelit och Baratza

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023