Witt förvärvar hela Teministeriet

Witt ökar sin investering inom livsmedelssektorn och har förvärvat de sista 20% från de ursprungliga grundarna och är nu ensam ägare av Teministeriet - That Scandinavian Tea.

Det har varit en fantastisk resa sedan Teministeriet startades 2015 – utvecklingen har gått från en mindre sidoverksamhet till ett kafé och nu levererar företaget te över hela världen.

Grundarna Kathryn Wen-i Brown och Ole Johnsen har varit en betydande drivkraft för utvecklingen i Teministeriet med en känsla för skandinavisk design kombinerat med de urgamla tetraditionerna från Fjärran Östern. De har varit ivriga att bredda antalet butiker, återförsäljare, agenter och distributörer samt de många privata tedrickarna över hela världen som väljer produkter från Teministeriet eller The Ministry of Tea.

Kim Simonsen, Business Development Manager på Witt, kan bara tacka Teministeriets ursprungliga grundare Kathryn och Ole för de stora ansträngningar som lagts ner på att utveckla Teministeriet till där det är idag – ”Med den nya strategin på plats där fokus ligger på att utveckla nya marknader och fokusera på Teministeriets nuvarande styrka var det tydligt att Witt och de ursprungliga grundarna inte delade samma tankar om framtiden, därför är jag glad att vi har hittat en lösning som gör att Witt har kunnat förvärva de återstående andelarna i Teministeriet och nu har 100% kontroll över företaget och den framtida utvecklingen, strategin är tydlig och redo att sättas i verket. Nu kan vi tillföra extra kraft till livsmedelssegmentet och accelerera detta affärsområde och vi ser fram emot och har stora förväntningar inför framtiden”.

För mer information, kontakta vänligen:

Witt

Kim Simonsen - +45 20 145 335

---

Witt

Witt A/S är ett starkt internationellt varumärkeshus. Vi representerar och har agentur för många internationella varumärken. Vi har även utvecklat ett eget sortiment av exklusiva små och stora hushållsapparater. Vårt huvudkontor är vackert beläget i Gødstrup (Herning) i Danmark – vi har ett internationellt perspektiv och finns på alla nordiska marknader samt i Storbritannien och Irland.

Teministeriet

Teministeriet är ett företag inom special-te från Malmö, Sverige. Med rötter från ön Formosa kombinerar Teministeriet urgamla tetraditioner från Fjärran Östern med skandinavisk minimalism, design och stil. Medgrundaren Kathryn Brown säger följande om företagets etos: "Vår dröm var att ta allt vi lärt oss om te när vi växte upp i Taiwan och återskapa det med smaker och designestetik från Skandinavien."

Mer av...

05.07.2024Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

”Bästa pizzaugnen” – nu i en mindre modell

23.04.2024Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

Spara miljön, skippa vatten på flaska och köp en filterkanna

17.04.2024Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

Witt A/S tar över distributionen av Aiper trådlösa poolrobotar i Norden

10.04.2024Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

Brygg kaffe som en riktig barista

04.04.2024Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

iRobot introducerar en ny prisvänlig 2-i-1-robot: Roomba Combo Essential

25.03.2024Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

Gillar du bubbel? Tillför bubblor – i allt!

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023