Vårstädning: Den enkla lösningen

Är inte du heller motiverad inför den förestående vårstädningen? Då kommer här den enkla lösningen till dig, som varken innebär ”hokus pokus” eller finurliga tips och tricks.

Med iRobot Roomba – robotdammsugaren – är dina golv avklarade, utan att du behöver lyfta ett finger.

Vårstädningen är precis runt hörnet, och om vi ska vara realistiska, så är det inte alla som är lika motiverade. Därför söker vi efter tips och tricks, för hur vi bäst och snabbast möjligt kan klara av det jobbet, som ligger framför oss, hur varje rum, skåp och kringelkrok ska få en omgång med skurborsten.

Internet är fyllt med goda råd, men vilka fungerar, och vilka slutar bara med att vara mer tidskrävande än vad man först trodde? Det är inte lätt att genomskåda, så varför inte ta den säkra vägen, och välja en iRobot Roomba – den populära och testvinnande robotdammsugaren? Den klarar av dina golv, och gör därmed en betydlig skillnad i tid, som du ska använda på rengöringsarbetet.

Den sköter sig 100 % själv, medan den klarar av dina golv. Det är inget ”hokus pokus”, den är verklig och den rengör när och var det passar dig. Den är intelligent och behöver därför inga instruktioner.  Den är den enda robotdammsugaren på marknaden utrustad med multi-surface borstar, en för att lossa smutsen och den andra för att samla upp den.

Roomba® vet, var den är, och klarar dessutom städningen under möblerna på grund av sin kompakta höjd. Med iAdapt® 2.0 Navigation med visuell övervakning hjälper Roomba® at navigera runt i hemmet. Enkelt och utan problem kontrollerar den sin placering och laddar upp vid behov, tills rengöringen är fullförd.  

iRobots Roomba® Wi-Fi®-anslutna robotdammsugare är även kompatibla med IFTTT (If This Then That), en gratis webbaserad plattform som gör det möjligt för dig att få ut ännu mer av appar, surfplattor och telefoner. Med iRobot IFTTT Applets kan du som Roomba-ägare nu automatisera städningen ytterligare och därmed försäkra dig om, att den intelligenta Roomba agerar exakt som du önskar. Du kan bl. a öka Roombas rengöringsfrekvens med användning av IFTTT väderservice-triggare, vid högt pollental eller dålig luftkvalitet, samt se till att Roomba automatiskt startar med sina plikter, när du lämnar hemmet. Bekvämt för dig, som inte är max. motiverad inför vårstädningen.

Vårstädningen ska struktureras och kan med lätthet delas in i olika steg, så att det blir mer överskådligt. Men varför inte helt undvika att låta golven ingå i detta års vårstädning? Med en iRobot Roomba robotdammsugare kommer du att märka skillnaden i ditt liv, och sättet du städar på. Du kommer ganska enkelt att uppleva, att den blir en flitig del av familjen, som alltid är glad för sitt arbete.

Mycket nöje…

För mer information om iRobot Roomba: http://www.witt.zone/irobot/home-se/
För mer information om Roomba applets, besök: https://ifttt.com/irobot
Länk till high-res bilder: http://media.witt.dk:8080/_F8ZD4RXKVfl2KR

Rek. pris Roomba 980: 11.299,-

För ytterligare information kontaktas:
Ida Birgitte Holm
Product Manager, SDA
Mail: ibh@witt.dk 
Telefon: +45 23 98 81 30

Mer av...

23.04.2024Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

Spara miljön, skippa vatten på flaska och köp en filterkanna

17.04.2024Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

Witt A/S tar över distributionen av Aiper trådlösa poolrobotar i Norden

10.04.2024Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

Brygg kaffe som en riktig barista

04.04.2024Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

iRobot introducerar en ny prisvänlig 2-i-1-robot: Roomba Combo Essential

25.03.2024Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

Gillar du bubbel? Tillför bubblor – i allt!

06.03.2024Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

Witt tar över distributionen av Lelit och Baratza

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023