Upplev vinets fulla potential

Höst och mysiga vinmiddagar, det hör väl ihop? För att uppleva vinets fulla potential i höst krävs glas som framhäver vinets egenskaper på bästa sätt. Ziehers banbrytande serie Vision gör precis det!

Ziehers vinglasserie Vision.

Att vinglas ska delas upp i vitt, rött och mousserande vin håller inte sommelieren Silivo Nitzsche med om. Han bryter den traditionella synen på vinglas, och fokuserar istället på att låta glaset framhäva vinets karaktär och egenskaper. Vision är en serie handblåsta vinglas där funktion och design går hand i hand. 

Genom att fokusera på vinets karaktär istället för färg låter Zieher dig framhäva precis de karaktärsdrag du önskar att framhäva i vinet. Glasens namn speglar nämligen de nyanser som lyfts fram i glaset och ska därför väljas efter det du vill få ut av vinet. Till exempel lämpar sig Vision Intense bäst till de kraftfulla och rika vinerna, medan Vision Fresh är en fena på att framhäva livliga, friska och lätta karaktärer i mousserande vin. 

Ziehers vinglas är tillverkade av blyfritt kristallglas och handblåsta av några av branschens bästa glasblåsare, vilket gör varje glas unikt. Formen på kupan med den vågiga bottnen ger möjlighet till maximal arom och full utveckling av vinet.

Utforska hela Vision-serien här
 

Om Zieher
I över 30 år har Zieher representerat kvalitativt hantverk som går att hitta på lyxhotell och toppkrogar i 90 länder världen över. De står för en innovativ design på det dukade bordet och är kända för sina produkter inom servering och buffélösningar.

Se hela Ziehers sortiment här

Mer av...

29.02.2024Hippie de Luxe

Sponsrad

Ta matlagningen till en ny nivå med Blacksteel PRO

20.02.2024Hippie de Luxe

Sponsrad

Sommarens glas från La Rochère

05.01.2024Hippie de Luxe

Sponsrad

Eleganta stek- och kokkärl från Heirol

27.09.2023Hippie de Luxe

Sponsrad

Tre nya färger på Atlas 150 Pastamaskin

07.06.2023Hippie de Luxe

Sponsrad

Blomstrande bakformar

31.05.2023Hippie de Luxe

Sponsrad

Håll drycken kall med CellarDine

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023