Upplev perfektion i varje droppe av ditt kaffe med Gastroback Design Advanced Duo espressomaskin

Lev ut baristadrömmen och gör din kaffebars favoriter i ditt eget hem - som en riktig barista. Allt kombineras i den nya espressomaskinen med imponerande funktioner.

Foto: Funnordic

Denna espressomaskin är inte bara en maskin – det är en upplevelse. Designad för att möta behoven hos den moderna kaffeindustrin och skapa exceptionella kaffeupplevelser, Advanced Duo är en sann mästare inom sitt område.

Termoblocksystem - två kretsar

Med en programmerbar portafilter espressomaskin och en integrerad konisk kvarn tar Design Espresso Advanced Duo kaffeupplevelsen till en ny nivå Termoblocksystemet har två kretsar som gör det möjligt att brygga espresso och skumma mjölk samtidigt, vilket sparar tid och säkerställer kvalitet i varje kopp. Den professionella espressopumpen med 15 bars tryck säkerställer perfekt extraktion för varje böna. Kaffemaskinen har en liten pip där varmvatten kommer ut.

Elektronisk PID-regulator

Vattentemperaturen övervakas ständigt av den elektroniska PID-regulatorn så att ditt kaffe alltid bryggs vid precis rätt temperatur och bibehåller smakintensiteten. Produkten har en vattentank med en kapacitet på 2,8 liter.

Flexibilitet och användarvänlighet

Gastroback Design Advanced Duo Espressomaskin är mångsidig och anpassar sig till alla kaffebehov. Oavsett om du serverar en intensiv espresso, en lyxig latte macchiato, en krämig cappuccino eller en uppfriskande americano, kan maskinen leverera den med lätthet. Med ett 360° roterbart mjölkskumningsmunstycke och möjlighet till individuella inställningar för kaffepulver och mängd vatten pr. cup har du full kontroll över dina baristaresultat.

Medföljande tillbehör

Vi inkluderar allt du behöver för att starta din kaffeupplevelse: en professionell espresso-tamper gjord av rostfritt stål, enkelväggiga filterinsatser för 1 och 2 koppar, mjölkskummare och rengöringsverktyg. Den avtagbara 2,8 liters vattentanken och den uppvärmda värmeplattan gör maskinen praktisk och lättskött.

Gastroback Design Advanced Duo Espressomaskin är mer än bara en espressomaskin – det är en investering i kvalitet och en garanti för goda koppar kaffe. Lev din baristadröm!

GASTROBACK DESIGN ESPRESSO ADVANCED DUO 42626 Guide. pris: 7 999,00 DKK.

Foto: Gastroback

Foto: Gastroback

Foto: Gastroback

Foto: Gastroback

Foto: Gastroback

Mer av...

17.10.2023Fun Nordic ApS

Sponsrad

Upplev perfektion i varje droppe av ditt kaffe med Gastroback Design Advanced Duo espressomaskin

07.06.2023Fun Nordic ApS

Sponsrad

Ninja Foodi Airfryer MAX Dual Zone AF451EU - den perfekta kombinationen av kapacitet och mångsidighet

19.04.2023Fun Nordic ApS

Sponsrad

Tänk bäst i test Airfryer mars 2023 - Ninja Foodi Airfryer Dual Zone AF300EU

20.01.2023Fun Nordic ApS

Sponsrad

Ninja Foodi Airfryer Dual Zone AF300EU kåret til ”Godt Kjøp”

Bedst i test - Ninja Foodi Airfryer Dual Zone AF300EU vinder stor test

13.01.2023Fun Nordic ApS

Sponsrad

07.12.2022Fun Nordic ApS

Sponsrad

Rockstjerne og arbejdshest med grøn base

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023