Unik vaggmotor på marknaden: LeeLo ger god sömn för barn och vuxna

Att bli förälder är på många sätt helt fantastiskt. Men låt oss nu vara helt uppriktiga – det kan också vara tufft, särskilt när den lilla bara vill sova i din famn. Med vaggmotorn LeeLo från Membantu får familjens nytillskott de allra bästa sömnförhållandena – och du får möjlighet att vagga ditt barn till sömns med en unik appfunktion.

Foto: Witt

Det är en underbar känsla att stilla vagga sitt barn i famnen. Det lugnar och tröstar den lilla och ger också den där magiska upplevelsen av närhet och samhörighet med varandra. Vi vaggar våra barn nästan intuitivt, men vi vet också från studier att de vaggande upp- och nedåtgående rörelserna har en lugnande effekt på nervsystemet. Det är därför inte så märkligt att barnet så lätt kommer till ro i en tryggt omslutande famn. Membantus vaggmotor och hängvagga är tänkta som föräldrarnas förlängda arm.

Vaggmotorn har sedan länge fått fotfäste på marknaden, där den hjälper barnet att komma till ro, medan pappa och mamma får en minut eller två för sig själva, lite tid för storebror eller storasyster eller till att ta ett välförtjänt bad. Och maten lagar ju inte sig själv …

Hängvaggan omsluter ditt barn och skänker trygghet, medan vaggmotorn skapar lugnande rörelser … upp och ned … upp och ned … upp och ned … rätt in i drömmarnas land. Zzz … 

Membantu har tagit en ledande ställning med LeeLo

Skaparna av vaggmotorn från Membantu, ingenjören Eva Jacobsen och designern Stephanie Meilsøe, tar fram danskdesignade kvalitetsprodukter för att hjälpa de små att sova gott och tryggt. Membantu ligger i framkant på marknaden, för den nya vaggmotorn LeeLo har något speciellt som ingen annan motor på marknaden har, nämligen möjligheten att styra den via en app. 

Vad betyder det? 

I all sin genialitet betyder det att om mamma eller pappa just har lagt sig i soffan för att vila är det inte längre nödvändigt att flyga upp som gubben ur lådan så fort barnet ger ifrån sig ett ljud. Använd i stället appen för att vagga ditt barn till sömns igen. Du behöver bara sträcka dig efter din telefon för att få en välkommen hjälpande hand.  Din bebis är glad – vilket gör dig glad. 

Ställ in vaggmotorn via appen

När du laddar ner appen öppnar sig plötsligt en värld av möjligheter, till exempel om du står i köket mitt i matlagningen eller om du vaknar på natten och barnet behöver vaggas lite mer. Hjälpen finns nära till hands, och du kan köpa dig tid och lugnt stanna kvar där du är. Du kan ställa in timern från 15 minuter till obegränsad tid och vaggmotorn har flera hastighetsalternativ. Kanske behöver du vagga ditt nyfödda barn mycket långsamt till en början innan sömnen infinner sig. Men det kan också vara att du har ett lite större spädbarn som svarar bra på ett snabbare vaggtempo. Alla barn är olika – som väl är. 

Lär dig mer om sömnens gåtfulla universum i appens många inlägg om sömn och för loggbok över sömnen dag för dag. 

Beprövad och genomtänkt design

Alla produkter från Membantu är testade och uppfyller alla gällande krav och standarder, och vaggmotorn levereras också med en repupphängning för att undvika metall mot metall (metallsplitter). De har en ny skandinavisk design som passar bra i hem med en stilren och klassisk inredningsstil. Själva produktutvecklingen sker alltid i nära samarbete med både föräldrar och relevanta yrkesgrupper och motivationen är att hjälpa föräldrar till mer och bättre sömn för deras barn, samt att få mer energi i sin vardag. Alltid med omsorg om miljön. 

Vänta lite – nämnde vi att motorn (naturligtvis) är tystgående? 

Membantu betyder ”att hjälpa” och vi hjälper dig gärna till mer och bättre sömn för både barn och vuxna. 

Länk till flera bilder: https://we.tl/t-yCpnEmdX2g 

För mer information kontakta:

Ingenjör

Eva Jacobsen

ej@membantu.dk

Designer

Stephanie Meilsøe

slm@membantu.dk 

Sales Manager Kids & Babies

Jacob Lyngholm Mølhede

jlm@witt.dk 

Mer av...

23.11.2023Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

Witt Hvidevarer A/S har fått en BJÖRN i sortimentet

21.11.2023Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

iRobot ÄR marknadens mest effektiva moppningslösning

30.10.2023Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

Kör smartare, kör grönare: Här är Ninebot eKickScooter E2 Pro D

12.10.2023Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

GRÖN, GRÖNARE, LIV med Segway-Ninebot och alpro PLANTGURT

09.10.2023Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

Vacker handgjord keramik från Teministeriet

11.09.2023Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

ALDRIG MER robotar som lämnar märken på mattan, kör fast och aldrig lär sig

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023