Ta matlagningen till en ny nivå med Blacksteel PRO

Heirol lanserar en ny serie med stekpannor i svart kolstål. Kolstålet är specialbehandlat vilket ger en non-stickyta och en tåligare panna som inte rostar lika lätt.

Foto: Heirol

Serien Blacksteel från Heirol är professionella stekpannor tillverkade i svart kolstål. Serien har en genomtänkt design och pålitlig kvalité som tar matlagningen till en ny nivå. Kolstålet är specialbehandlat vilket ger en non-stickyta och en tåligare panna som inte rostar. Blacksteel-serien är redan upphettad vilket gör att pannan inte behöver brännas in som andra kolstålpannor. Stekpannorna är redo att användas direkt och kommer vara en långvarig kompanjon i köket då kolstålet bara blir bättre och bättre med tiden.

Heirol Oy grundades 1991 i finska Åbo av pappa Heimo och sonen Rolf. En lek med namnen gav företagsnamnet Heirol. Sedan dess har Heirol arbetat med att utveckla och förfina köksprodukter som kombinerar hög kvalitet med smakfull design till ett bra pris. I sortimentet finns idag ett brett utbud av köksredskap, stekpannor, grytor, bakprodukter och mycket annat som du kan tänkas behöva i köket.

Se mer här: Heirol

Foto: Heirol

Foto: Heirol

Foto: Heirol

Foto: Heirol

Mer av...

18.04.2024Hippie de Luxe

Sponsrad

Smarta vinställ i flera olika utföranden

04.04.2024Hippie de Luxe

Sponsrad

Glasskålen Alice

28.03.2024Hippie de Luxe

Sponsrad

Italienska glasskupor från Eternum

07.03.2024Hippie de Luxe

Sponsrad

Dansande bakformar från Nordic Ware

29.02.2024Hippie de Luxe

Sponsrad

Ta matlagningen till en ny nivå med Blacksteel PRO

20.02.2024Hippie de Luxe

Sponsrad

Sommarens glas från La Rochère

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023