Stelton lanserar badrumsserie

Organiska former för badrummet

Foto: Stelton

Steltons nya Fjord-serie utmärker sig med sina harmoniska former som skapar en enkel, organisk och stilren uttryck som passar perfekt i badrummet eller köket. Förutom tvålfat består serien även av en tvålpump, en bricka och en kopp.
Daniel Debiasi och Federico Sandri är kända för sitt arbete inom produktdesign inom inredning, belysning och möbler. Serien är skapad av det talangfulla italienska designduon, Daniel Debiasi & Federico Sandri, som även ligger bakom populära serier som Ora och Collar samt termosflaskorna Keep Cool och Keep Warm för Stelton.
Tvålfatet kan användas ensamt, till exempel för fast tvål, eller kombineras med resten av Fjord-serien för en helhetsestetisk upplevelse. Det passar perfekt ihop med resten av serien och skapar en tidlös och elegant atmosfär. Fjord tvålskål har en diameter på 11 cm.
Tvålpumpen, med sin tidlösa och eleganta matta glasyr, tillför en subtil touch av lyx till produkten. Med sin praktiska storlek och kapacitet på 0,3 liter är tvålpumpen både funktionell och estetiskt tilltalande.
Koppen kan användas ensam, till exempel för förvaring av sminkborstar, eller kombineras med resten av Fjord-serien. Koppen är tillverkad av hållbart stengods och är lätt att rengöra.
Brickan samlar till exempel tvålpumpen och koppen och passar perfekt ihop med resten av serien. Brickan kan användas ensam, till exempel för förvaring av smycken eller olika föremål.
www.stelton.dk
-PF

Relaterat innehåll

24.05.2024Designbase.se

Frontrunners i den cirkulära omjusteringen

23.05.2024Designbase.se

Möt en av designbranschens världsstjärnor

21.05.2024Designbase.se

Äventyrligt inträde på årets Formex

21.05.2024Designbase.se

Unga talangfulla nordiska designers hedras över hela världen

14.05.2024Designbase.se

Koelnmesse i nytt samarbete med Colombias ledande designmässa

14.05.2024Designbase.se

Här är årets ledande norska designföretag

09.05.2024Designbase.se

Habitare och Helsinki Design Week går samman för ett långsiktigt samarbete

08.05.2024Designbase.se

Ny hemkollektion från Home by Ilse Jacobsen

Håll dig uppdaterad med designbase.se

Få insikt i de senaste produkterna, trenderna och tendenserna, spännande intervjuer, teman, unika jobberbjudanden och spännande evenemang.

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023