Spännande förändringar på The Inspired Home Show

Inspired Home Show® 2024, som äger rum i mars i Chicago, kommer att genomgå förändringar både när det gäller mässans längd och layout, meddelade International Housewares Association.

Mässlayouten ändras och antalet dagar minskas från fyra till tre på The Inspired Home Show i Chicago. Foto: The Inspired Home Show .

Efter feedback från både utställare och besökare, samt en grupp bestående av både utställare och återförsäljare, har IHA:s styrelse beslutat att minska antalet dagar och optimera mässlayouten för att skapa en mer levande, produktiv och effektiv mässupplevelse.

Mässan öppnar nu söndagen den 17 mars och stänger tisdagen den 19 mars. De flesta utställare och återförsäljare angav i nyligen genomförda undersökningar och diskussioner att tre hela dagar på mässan är tillräckligt, säger Derek Miller, IHA:s president och VD.

"Att gå från fyra dagar till tre hela dagar kommer inte bara att göra mässan mer produktiv och dynamisk, utan kommer också att minska kostnaderna för både utställare och återförsäljare", förklarade Miller.

Förändringarna i mässlayouten inkluderar:

  • • Wired + Well Expo flyttas från Lakeside Center till North Hall tillsammans med Clean + Contain Expo för att skapa en aktiv och dynamisk destination på mässan. Genom att samla alla tre av mässans huvudsakliga områden, inklusive Dine + Décor i North och South Halls, kommer det att bli lättare och mer effektivt att navigera runt.
  • • Discover Design Expo avvecklas och utställarna placeras inom sina relevanta kategorier. Discover Design skapades 2011 för att fokusera på och framhäva designorienterade företag. Idag finns designinriktade produkter överallt på mässan, och det finns helt enkelt inte längre behov av ett specifikt område.
  • • Kategorin Travel Gear + Luggage flyttar in i South Hall för att ge plats åt det nya och spännande området att växa och utvecklas.
  • • International Sourcing Expo återvänder till Lower North Hall.

Omgrupperingarna innebär att Lakeside Center inte längre kommer att användas.

mer av...

05.12.2023Designbase.se

Hos Christmasworld är grönt det nya rött, guld och glitter

05.12.2023Designbase.se

Fäll ihop

05.12.2023Designbase.se

Kärlek och bra råvaror

04.12.2023Designbase.se

Heimtextil lanserar standardiseringsverktyg för alla textilarrangemang

04.12.2023Designbase.se

Allt är marmor

01.12.2023Designbase.se

Festliga presentidéer

30.11.2023Designbase.se

Skandinaviska skönheter

29.11.2023Designbase.se

Designföretag går samman om en möbel med harmonisk fusion

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023