Solen skiner och värmen sprider sig: njut av sommarens kulinariska frestelser

Med sommaren kommer solen och värmen, och med dem kommer en uppfriskande våg av glädje och energi. Det är den tiden på året när vi lämnar våra inomhusoaser och omfamnar det glada utomhus. Och vad är mer uppfriskande än färska bär eller en sval skål med glass en varm sommardag?

Foto: Brix Design

När det kommer till att servera glass är det viktigt att ha rätt redskap till hands. OXO erbjuder ett urval av glasskulor som gör det enkelt att tillaga en läcker glassdessert. Bland glasskulorna hittar du den traditionella glasskulan i robust rostfritt stål och den populära glasskulan med pusher, som gör stora, vackra runda glasskulor. Du hittar även isskopan som är till för den som vill ha en annorlunda glasskula. Glassskopan är speciellt bra till hård glass, till exempel hemgjord glass. Slutligen hittar du den eleganta SteeL glassscoop som även har en inbyggd pusher. Alla OXOs glasskulor är designade för optimal funktionalitet och hållbarhet, och de låter dig förbereda och servera läckra portioner av din favoritglass.

Foto: Brix Design

Foto: Brix Design

Sommar betyder också oemotståndliga färska sommarfrukter och bär. OXOs jordgubbsstamborttagare är riktigt bra för att ta bort stjälken från jordgubbar – snabbt och enkelt. Det sparar tid och besvär när du förbereder bär till sommarens desserter. Servera till exempel en läcker sats jordgubbar med grädde efter grillningen, eller vad sägs om att servera fina kulor med glass dekorerad med jordgubbar på toppen?

Låt oss omfamna sommarens glädjeämnen och njuta av de ljusa och varma dagarna med vänner och familj. Med OXOs smarta glassskopor och innovativa jordgubbsstamborttagningsmedel är du väl rustad att skapa trevliga stunder fyllda av utsökt mat och gott sällskap. Ta en tugga av sommarens söta frestelser och låt dig förtrollas av sommarens magi.

Denna artikel är en del av ett tema:

Tema: Sommarens kulinariska utomhusupplevelser

Grillen är ute och det är dags att skapa trevliga kulinariska upplevelser i trädgården och på balkongen med familj och vänner. Därför är det också dags att skapa grillkul i de danska design- och inredningsbutikerna och det gäller allt från utekök till den lilla elgrillen till balkongen. Medan många danskar svär vid den välkända kolgrillen har andra fallit för gasolgrillen med dess fördelar. Vi inspirerar till trivsel i trädgården och ger bra information som kan föras vidare till de många konsumenter som ser fram emot att uppfylla sin sommardröm.

Mer av...

13.05.2024BRIX DESIGN A/S

Sponsrad

Innovativa Isbrickformar

01.04.2024BRIX DESIGN A/S

Sponsrad

Låt våren inbjuda till skaldjursfest.

18.03.2024BRIX DESIGN A/S

Sponsrad

Airfryern har blivit en populär köksredskap

11.03.2024BRIX DESIGN A/S

Sponsrad

Är det dags för vårstädningen?

04.03.2024BRIX DESIGN A/S

Sponsrad

Solen skiner och värmen sprider sig: njut av sommarens kulinariska frestelser

04.03.2024BRIX DESIGN A/S

Sponsrad

Sommar och grillsäsong: Samling av vänner och familj för skojs skull

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023