SINGLES Go Bag – återvinning med läcker design

De nya, återanvändbara shoppingpåsarna från Zone Denmark fångar tidsandan perfekt. De har tagits fram i samarbete med mencke&vagnby  och förenar kärleken till god design med kraven på större hänsyn till miljön.

SINGLES Go Bag förenar god stil och omtanke om miljön. De vackra designerna har skapats av mencke&vagnby..

Många av har oss i hög utsträckning valt bort plast, men vad är det hållbara, återanvändbara alternativet med en läcker design? Den frågan svarar Zone Denmark nu på med SINGLES Go Bags.  

SINGLES Go Bags är tillverkade i slitstark plast, vilket gör att de kan användas om och om igen. De har handtag, så att de båda kan bäras i handen och över axeln, och har en liten ficka för nycklarna, mobilen osv. När du har plockat upp dina varor ur påsen viker du bara in den i sidofickan. Hopvikt tar den nästan ingen plats och är lätt att ta med sig i väskan, så att du alltid har extra förvaringsplats när du är på språng. 

De fina Go Bags har utvecklats tillsammans med designduon mencke&vagnby, och har grafiska tryck som hämtar inspiration från djurriket. Den ena designen, ”Squid”, lånar strukturer från bläckfiskens speciella anatomi. Den andra, ”Butterfly”, återger de vackra mönstren från fjärilsvingar kombinerat i fina mosaiker. SINGLES Go Bags fås i 12 vackra färgkombinationer som matchar alla outfits.

Om SINGLES

SINGLES är en kollektion med flirtig design, skapad av Zone Design i samarbete med innovativa danska designers. Det är en nytolkning av välkända produkter som inte har satts till världen för att imponera utan för att bjuda in. Singles når ut i butikerna i färgglada droppar – en i taget – där de kommer att charma in sig hos dig som älskar stark och förförisk design. 

Mer av...

23.05.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Designklassiker från Rosti fyller 70 år

29.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Njut av sommaren i bra stil från Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Konsten att duka ett inbjudande bord

19.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Unika muggar i stengods från Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Formsköna vårnyheter från BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Klassisk köksestetik från Södahl

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023