Segway-Ninebot utökar sortimentet av Premium KickScooters med P65I

Med nya Segway KickScooter P65I får du uppleva en helt ny form av förstklassig pendling på elsparkcykel där köregenskaper och säkerhet sätter pricken över i:et.

Sverige 4 oktober 2022 – Segway-Ninebot är ett högteknologiskt företag och en av världens ledande tillverkare av elektrisk mobilitet. Med hjälp av teknologisk innovation inom mikromobilitet säkerställs utmärkta körupplevelser. Segway-Ninebot, som har nått en stor milstolpe med 10 miljoner producerade KickScooters, uppgraderar nu ännu en gång sitt sortiment och presenterar Segway KickScooter P65I.

Segway KickScooter P65I: Det perfekta pendlarfordonet
Med en enkel fällmekanism (det tar bara 3 sekunder), maxhastighet på 20 km/h och en räckvidd på upp till 65 km kan Segway P65I betraktas som en bekväm, snabb och säker pendlingslösning. Den kraftfulla motorn är placerad i bakhjulet och med en maximal effekt på 980 watt klarar den samtidigt stigningar på upp till 22%. Med en laddningstid på bara fyra timmar samt den nya ergonomiska designen med hög ram, brett styre och fotstöd är du garanterad en förstklassig körupplevelse där säkerheten är i topp.

Premiumspecifikationer för ett högkvalitativt äventyr
Segway P65I är utrustad med nya stora SegPower Cross-däck (10,5” fram och bak) som är speciellt utvecklade för helårsbruk. Jämfört med andra modeller har greppet förbättrats väsentligt med SegPower Cross-däck för att undvika sladd på våta och hala väglag. För att öka synligheten i olika ljusförhållanden är den nya modellen utrustad med ett ej bländande 10 watt LED framljus samt DRL-ljus (Daytime Running Light), vilket gör att du syns alla tider på dygnet. Integrerade blinkers (fram och bak) kombinerat med Dual-bromssystem (skivbroms fram och elektrisk broms bak) säkerställer ännu större säkerhet när du pendlar. Tack vare en solid och robust design klarar P65I en max. belastning på 120 kg.

Ny pendlarstandard med smarta features
För att förbättra din användarupplevelse har P65I utrustats med nya smarta features. Du kan antingen använda NFC-kortet eller Segway-Ninebot-appen för att låsa upp KickScootern. Elektroniska enheter kan laddas under hela resan via USB C-porten och med den inbyggda laddningsindikatorn fram på P65I har det blivit lättare att följa batteristatus under laddning (Grön – fulladdad, Orange – laddar, Röd – nästan urladdad).

--

Priser och tillgänglighet

Vägledande försäljningspris Segway P65I: SEK 14 299,-

Segway P65I finns tillgänglig från början av november.

--

Länk till högupplösta bilder: https://we.tl/t-HXH77C2ab0

--

För ytterligare info, kontakta:

Mikkel Pedersen
Product manager
Mejl: mpe@witt.dk
Tfn: +45 21 66 79 45

--

Om Segway-Ninebot
Med uppdraget att ”förenkla människors transportsätt samt göra livet mer bekvämt och intressant” har Segway-Ninebot haft stort fokus på servicerobottar och intelligenta transportmedel på korta avstånd. Med världsberömda immateriella rättigheter utvecklar och förbättrar Segway-Ninebot kontinuerligt sina produkter för att kunna erbjuda nya mikromobilitetslösningar i storstäder runt om i världen. För mer information, besök www.segway.com.

SEGWAY och Segway ”flyguy”-loggan är registrerade varumärken som tillhör Segway Inc. Varumärken som inte ägs av Segway tillhör deras respektive ägare enligt vad som anges.

Mer av...

23.04.2024Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

Spara miljön, skippa vatten på flaska och köp en filterkanna

17.04.2024Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

Witt A/S tar över distributionen av Aiper trådlösa poolrobotar i Norden

10.04.2024Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

Brygg kaffe som en riktig barista

04.04.2024Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

iRobot introducerar en ny prisvänlig 2-i-1-robot: Roomba Combo Essential

25.03.2024Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

Gillar du bubbel? Tillför bubblor – i allt!

06.03.2024Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

Witt tar över distributionen av Lelit och Baratza

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023