Segway-Ninebot presenterar Premium KickScooters – de mest kraftfulla och tekniskt avancerade elektriska sparkcyklarna någonsin

Segway-Ninebot är fortsatt marknadsledande inom elsparkcyklar. Med anledning av de ständigt föränderliga konsumentbehoven utökar Segway-Ninebot nu sitt redan omfattande sortiment.

Sverige den 2 mars 2022 – Med introduktionen av smartare funktioner, ett bredare sortiment och slankare design, samt med införandet av flera nya tekniker, fortsätter Segway-Ninebot att ha en dominerande fördel inom området. Lanseringen inkluderar den spännande nya Ninebot KickScooter D-serien, en uppföljare till ZING-serien och två Premium Segway KickScooter-serier: P-serien och GT-serien.

Den helt nya Ninebot KickScooter D-serien – pendling på ett enkelt och billigt sätt
Den nya Ninebot D-serien har skapats med särskilt fokus på konsumentnöjdhet. Serien består av tre modeller som är anpassade efter olika behov. Modellerna heter D18E, D28E och D38E – siffran i modellnumren refererar till räckvidden för varje modell. Dessutom skiljer de sig åt i effekt, förmågan att hantera stigningar, batterikapacitet och laddningstid. De är utrustade med 10" däck med halkskydd för bättre väggrepp och en bekvämare körupplevelse. Det dubbla bromssystemet som består av en elektronisk broms fram och en trumbroms bak ger dig större säkerhet. Ninebot D-serien är Segway-Ninebots hittills mest prisvärda KickScooter. Färgen är svart med en fräsch röd nyans. Till denna matchar: Ninebot ZING C15E, en ny elsparkcykel avsedd för ungdomar.

Segway KickScooter P65: pendling med högre prestanda
Segway KickScooter P65 är den nya standarden för pendling. Den har en räckvidd på upp till 65 kilometer och specialdesignade 10,5" SegPower CrossSeason-däck, vilket garanterar dig ett halksäkert och optimerat väggrepp, oavsett väderförhållandena. Dessutom är den utrustad med två typer av bromssystem, en skivbroms på framhjulet och en elektronisk broms bak, samt bakhjulsdrift för en ännu bättre körupplevelse. Den har dessutom flera smarta funktioner. Som till exempel NFC-tekniken, som bland annat gör att du kan låsa/låsa upp din KickScooter med din smartphone. Dessutom ger dess integrerade främre och bakre blinkers på E-modellen en ännu säkrare körning.

Segway KickScooter P100S: pendling till max!
Segway KickScooter P100S har en imponerande räckvidd på upp till 100 km på en enda laddning. Den är utrustad med specialdesignade 10,5" halkskyddade SegPower CrossSeason-däck som, tack vare ett gelskikt inuti däcken, minimerar risken för punktering. Dessutom kommer de främre och bakre stötdämparna samt de tre bromssystemen (framhjul: skiva, bakhjul: skiva och elektronisk) att resultera i en mjukare och säkrare körning. Alla de smarta funktionerna som NFC-teknik, integrerade blinkers och många fler ger tillsammans en överlägsen körupplevelse.

Segway GT-serien: högklassig och högteknologisk              
Segway KickScooter GT1E höjer nivån för elsparkcyklar. Den har en topphastighet på upp till 25 km/h och en räckvidd på 70 km. Den klarar en maximal belastning på 150 kg och är utrustad med bakhjulsdrift för en överlägsen upplevelse. Dessutom har den skivbroms fram och en elektronisk bakbroms, 11,5-tums slanglösa pneumatiska däck, som minskar risken för punkteringar. Den har även integrerade blinkers och, vilket är unikt för GT1E, en cool LED-display i fullfärg.

Segway KickScooter GT2E: den ultimata KickScooter crossovern
Segway KickScooter GT2E är den mest kraftfulla och avancerade KickScootern som någonsin lanserats, med en räckvidd på upp till 90 km. Den är den bästa terränggående KickScootern, tack vare dess främre och bakre stötdämpare med justerbar hydraulisk fjädring. De dubbla motorerna ger dig möjlighet till en mer atletisk hantering, full av kraft och adrenalin. Från 0 till 48 km/h på under fyra sekunder och en topphastighet på 70 km/h för användning på privata banor. Den klarar en maximal belastning på 150 kg och är utrustad med tre bromssystem (framhjul: skiva, bakhjul: skiva och elektronisk) för optimal säkerhet. Slutligen har den integrerade blinkers och världens första transparenta PMOLED-display på en elsparkcykel.

Ett nytt specialtillbehör för att fullända din KickScooter
Vi presenterar ett speciellt blinkerstillbehör med en trådlös unik design som förbättrar din säkerhet på vägen. Blinkerslamporna kan placeras både framtill och baktill på KickScootern och är kompatibla med de flesta Segway-Ninebot KickScooters som finns på marknaden. Perfekt för extra trafiksäkerhet vid användning av en KickScooter på allmänna vägar.

Kommer snart: en ny eScooter …
I mars 2021 lanserade Segway-Ninebot innovativa eScooters och eMopeder i L1e-kategorin. Under andra halvåret 2022 kommer vi att lansera en ny modell i L3e-kategorin med ännu fler smarta funktioner som ger en unik användarupplevelse. Följ oss för mer information.

Tillgänglighet
I mars 2022 kommer Ninebot KickScooter D-serien att finnas tillgänglig för förbeställning i webbutiken, varefter de blir tillgängliga i butik. Under Q2 lanseras vår första GT-modell, Segway KickScooter GT1E. Modellerna P65 och GT2E kommer därefter att bli tillgängliga i början av Q3 och P100S under Q4.

För mer information besök: www.segway.com

Länk till presskonferens: https://www.youtube.com/watch?v=YGE13R7KguY&t=123s

Länk till högupplösta bilder och produktvideo

D-serien KickScooter E-version: https://we.tl/t-0pmkwDAqrK

D-serien KickScooter D-version: https://we.tl/t-RcneM3VtFU

P65E KickScooter: https://we.tl/t-vXLhQTEKtN

P65I KickScooter: https://we.tl/t-vLu8WqTB1P

P65D KickScooter: https://we.tl/t-Zy1hwNCPmO

P100S KickScooter: https://we.tl/t-9iVnP36ZbX

GT KickScooter: https://we.tl/t-tROqKgxCg5

För mer information kontakta:

Mikkel Pedersen
Product manager
E-post: mpe@witt.dk
Tfn: +45 21 66 79 45

Mer av...

05.07.2024Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

”Bästa pizzaugnen” – nu i en mindre modell

23.04.2024Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

Spara miljön, skippa vatten på flaska och köp en filterkanna

17.04.2024Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

Witt A/S tar över distributionen av Aiper trådlösa poolrobotar i Norden

10.04.2024Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

Brygg kaffe som en riktig barista

04.04.2024Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

iRobot introducerar en ny prisvänlig 2-i-1-robot: Roomba Combo Essential

25.03.2024Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

Gillar du bubbel? Tillför bubblor – i allt!

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023