Segway-Ninebot lanserar ny eScooter, ny Gokart och 4 nya KickScooter-serier

Med de nya modellerna stärker Segway-Ninebot inte bara sin position inom mikromobilitetslösningar utan går även in på nya marknader 2023.

Sverige, den 27 februari 2023 – Segway-Ninebot är ett högteknologiskt företag och en av världens ledande producenter av elektrisk mobilitet. Med hjälp av teknologisk mikromobilitetsinnovation garanteras inte bara utmärkta körupplevelser utan också rolig körning. Efter att ha uppnått en milstolpe med 10 miljoner producerade KickScooters, förstärker företaget nu det nuvarande produktsortimentet med fyra nya KickScooter-serier. Dessutom går Segway-Ninebot in i L3e-A1-kategorin med sin nya eScooter och underhåller hela familjen med den helt nya Gokart PRO.

MAX G2, den ultimata pendlarmodellen
Allt handlar om den bästa körupplevelsen med den här nya KickScooter-modellen. Den är utrustad med en kraftfull bakhjulsdriven motor (maxeffekt 900 W) som möjliggör stigningar på upp till 22%1, 10” självtätande slanglösa däck och längre räckvidd tack vare den nyutvecklade tekniken som kallas RideyLong™. Med en kombination av högpresterande motor, nyutvecklade långdistansformeldäck och optimerade styralgoritmer erbjuds en extra räckvidd på upp till 70 km1 på en enda laddning.

Jämfört med sin framgångsrika föregångare erbjuder MAX G2 nya funktioner, vilket innebär större kontroll, säkerhet och komfort för föraren. Den hydrauliska fjädringen fram och den dubbla fjädringen bak ger ännu mer komfort under körningen. Inbyggda blinkers i ett bredare styre, stöldlarmet och Traction Control-systemet (TCS) ger dig optimal säkerhet. Med Apples "Find My"-funktion2 är det alltid lätt att hitta din KickScooter.

En kraftfull KickScooter för den kräsna pendlaren
F2-serien består av 3 modeller: F2, F2 Plus och F2 Pro. De är utrustade med bredare styre för större stabilitet samt inbyggda blinkers och 10" självtätande slanglösa däck för säkrare pendling och optimal körkomfort. Kombinationen av den kraftfulla motorn och den höga batterikapaciteten skapar den perfekta balansen för den kräsna pendlaren. Bakhjulsdriften, skivbromsen fram och den elektroniska bromsen bak, samt Traction Control-systemet för hala väglag säkerställer maximal säkerhet för F2-serien. För ökad komfort erbjuder F2 Pro även fjädring fram. Allt detta, i kombination med Apples "Find My"-funktion2, är designat med dig och din säkerhet i åtanke.

För dig som älskar att utforska
Segway-Ninebot har gjort effektiv pendling mer tillgänglig för alla. Den prisvärda E2-serien, bestående av KickScootrarna E2 och E2 Plus, är otroligt praktisk tack vare surfdesignen, den större instrumentbrädan, slitstarka urholkade däck för bättre stötdämpning, det dubbla bromssystemet och den kraftfulla motorn. Perfekt för kortare pendlingsresor.

Kul för barn
C2-serien erbjuder två nya KickScooters - C2 och C2 Pro. Oavsett barnets ålder och längd finns det en perfekt KickScooter för varje barn. Båda modellerna i C2-serien är utrustade med säkerhetsfunktioner som trumbromsar och en mer robust ram för att ge dig sinnesfrid när barnet använder KickScootern. Dessutom har C2 Pro en hastighetsbegränsare som kan ställas in via appen (med integrerad Bluetooth-högtalare). Styret på C2 Pro är justerbart, vilket gör att KickScootern kan "växa i takt" med barnet.

eScootrar är framtiden
På bara sex år har elsegmentet vuxit från 3 – 38 % på de största europeiska marknaderna inom kategorin L1e-B. Här har Segway, på bara ett år, tagit ledande marknadsandelar. Den snabba övergången från bensindrivna motorer till eScooters förväntas också i den kraftfullare L3e-A1-kategorin. Och det är just här Segway-Ninebot tillkännager sin nyaste modell.

Upplev ultrasnabb acceleration med den kraftfulla E300SE eScootern - 0 till 50 km/h på bara 2,89 sekunder1. Med en extra lång räckvidd på upp till 130 km1, en maxhastighet på 105 km/h och möjlighet till ett tredje batteri placerat under sätet kan räckvidden ökas med ca. 50 %. Varje batteri är utrustat med ett Intelligent Battery Management System (BMS) för att ge extra skydd, maximera säkerheten och förlänga batteriets livslängd. Hydrauliska skivbromsar fram och bak med "J. JUAN” dual piston-kaliber för mer kraftfull bromsning där det behövs.

Den stora och stödjande sitsen förmedlar en känsla av stil och komfort, och i det 34 liter stora förvaringsfacket hittar du plats för dina tillhörigheter eller för 2x open face-hjälmar. Airlock-systemet i "RideyGo!" låter dig starta och stänga av din eScooter automatiskt via Bluetooth.

Vinden i håret med Ninebot Gokart PRO
Gokart-fans kan börja glädjas – Ninebot Gokart PRO kommer snart ut på den europeiska marknaden. Upplev en gokart som aldrig förr med den helt omgjorda Gokart PRO. Både storlek och hastighet kan justeras vilket gör att Gokart PRO anpassar sig efter både barns och vuxnas behov. I appen hittar du fyra olika körlägen – från "safe mode" till "race mode". Och med 40 km/h1 sportprestanda, 1,02G acceleration1 och driftfunktion överträffar denna modell verkligen traditionella 125cc go-karts.

--

Priser och tillgänglighet
De nya modellerna kommer att läggas till i sortimentet under första halvåret 2023. Produktspecifikationer, priser och tillgänglighet på den europeiska marknaden kan variera från land till land. Du kan läsa mer på www.segway.com

--

Länkar till highres bilder

Max G2: https://we.tl/t-jZfsPfRQrJ

F2-serien: https://we.tl/t-Vlb35d4w5M

E2-serien: https://we.tl/t-7zPL8oqHcJ

C2-serien: https://we.tl/t-4ywbqZKxX5

E300SE: https://we.tl/t-bsT5PPaEmF

Gokart PRO: https://we.tl/t-qEqs6uaKh6

Länk till YouTube-video: https://youtu.be/LE66nHWBl1Q

Länk till digitalt pressmeddelande: https://www.youtube.com/watch?v=v1F7B7zk-_s

--

För ytterligare information kontakta:

Mikkel Pedersen
Product manager
Mail: mpe@witt.dk
Tfn: +45 21 66 79 45

--

1 All angiven prestanda är beroende av förarens egenskaper och körförhållanden.

2 Via framtida firmwareuppgradering efter certifiering, endast för iOS-enheter.

Segway-Ninebot på MWC för första gången
Segway-Ninebot presenterar sina senaste produkter på sin 500 m² stora monter på Mobile World Congress i Barcelona, ​​där besökarna har möjlighet att provköra dem på testbanan. Mässan är öppen från 27 februari till 2 mars 2023 och du hittar oss i MWC Hall 3, monter nummer 3D20. Dessutom kommer vi att streama en digital presskonferens på www.segway.com den 27 februari kl. 11:00 CET.

Om Segway-Ninebot
Med missionen att "förenkla människors rörelse, samt att göra livet mer bekvämt och intressant", har Segway-Ninebot fokuserat hårt på servicerobotar och intelligent transport på korta avstånd. Med världsberömda immateriella rättigheter utvecklar och förbättrar Segway-Ninebot kontinuerligt sina produkter för att kunna erbjuda nya mikromobilitetslösningar i storstäder runt om i världen. För mer information besök www.segway.com.

SEGWAY och Segway "flyguy"-logotypen är registrerade varumärken som tillhör Segway Inc. Varumärken som inte ägs av Segway tillhör deras respektive ägare enligt vad som anges.

Mer av...

23.04.2024Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

Spara miljön, skippa vatten på flaska och köp en filterkanna

17.04.2024Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

Witt A/S tar över distributionen av Aiper trådlösa poolrobotar i Norden

10.04.2024Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

Brygg kaffe som en riktig barista

04.04.2024Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

iRobot introducerar en ny prisvänlig 2-i-1-robot: Roomba Combo Essential

25.03.2024Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

Gillar du bubbel? Tillför bubblor – i allt!

06.03.2024Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

Witt tar över distributionen av Lelit och Baratza

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023