Rivjärn från OXO

OXO har kommit med en serie rivjärn med etsade rivytor.

De tre handhållna rivjärnen - et grovt, et medelfint och et fint - har etsade och mycket vassa rivytor i rostfritt stål. Dom har ett bakåtböjt halksäkert handtag som maximerar rivytan och en halksäker bas som gör att det står stadigt på underlaget. Ett överdrag medföljer för säker förvaring.

Det vikbara rivjärn kan klickas ihop så att det står stadigt i pyramidform över en skärbräda, eller också kan var del användas för sig, till exempel direkt över salladsskålen. Rivjärnet har ett behagligt, halkfritt handtag och halkfria fötter som står stadigt på underlaget när du arbetar med det. Ett skyddande överdrag medföljer vart och ett av de två rivjärnen.

Box rivjärnet har fyra etsade och mycket vassa rivytor: ett grovt och ett fint rivjärn till exempelvis ost, grönsaker och choklad, ett mycket fint rivjärn till exempelvis muskotnöt och ingefära och ett till skivor av exempelvis gurka, squash och parmesanost. Det mycket fina rivjärnet kan klickas loss och användas och rengöras separat. OXO:s Box Grater har ett behagligt, halkfritt handtag och en ring av mjukt gummi i botten, så det står stadigt på underlaget när du arbetar med det.  Det följer med en behållare med måttenheter och lock som både passar bra till att samla upp den rivna osten, grönsakerna mm i, och till att förvara dem i.

Alla rivjärn kan tvättas i diskmaskinen.

Mer av...

04.03.2024BRIX DESIGN A/S

Sponsrad

Solen skiner och värmen sprider sig: njut av sommarens kulinariska frestelser

04.03.2024BRIX DESIGN A/S

Sponsrad

Sommar och grillsäsong: Samling av vänner och familj för skojs skull

10.07.2023BRIX DESIGN A/S

Sponsrad

Mandolinjärn från OXO

26.06.2023BRIX DESIGN A/S

Sponsrad

Icons are forever.

22.05.2023BRIX DESIGN A/S

Sponsrad

25-års jubileum

15.05.2023BRIX DESIGN A/S

Sponsrad

Uhmmm jordgubbar

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023